torstai 12. kesäkuuta 2014

Blaa blaa, tehtiin juttuja, oli kivaa

Siis aamusta, minä, hereillä, ajoissa, OMG.


[ 10:50 ]

Kyllä, kaupalle kiiruhdin, kun en ollut ollenkaan perillä kellonajasta ja masennuin, kun harjoittelija ei ollutkaan ovella odottelemassa. Ulkona kyllä satoi niin paljon, että toisaalta, täytyy sanoa, että ymmärrän täysin, ettei motivaatio välttämättä ollut ihan kohdallaan tulla paikalle.

Laskeskelin kassan kuntoon ja lisäsin eilen mukaani rikottavaksi ottamani rahat ja huomasin, että siellähän se harjoittelija olikin tullut odottelemaan oven taakse sittenkin. Olin vain ollut niin ajoissa, ettei hän ollut vielä kerinnyt tulla. Esimerkillisesti on aina ollut kuitenkin aina paikalla, niin sen puolesta olinkin ollut hieman hämmentynyt.

Laitoin valot päälle ja onnistuin säikäyttämään harjoittelijan, kun tulinkin kaupan sisältä, enkä hirveellä kiireellä tien yli, mihin hän taas oli tottunut.

Pohdittiin sitten, että miten tehdään tuon meidän rekin kanssa ja päätettiin jättää se sateen vuoksi sisälle. Ei ole mitään mieltä laittaa ulos kastumaan.

Käytiin myös läpi pikku projektit, mitä tarviis tehdä, eli laittaa ne korut jotenkin fiksummin, laittaa varastokamat paikoilleen oikeisiin laatikoihin ja sitten mahdollisesti tutkailla tuota maailmankarttaa ja sinne niitä tuotteita oikeille paikoilleen. Eli ensin pitäisi käydä läpi, että mitä meillä oikeastaan on ja mistä ja sitten alkaa suunnittelemaan, että mitä laitetaan esille ja näkyviin.


[ 11:40 ]

Postilähetys. Ööö? Mitähän täällä oikein tapahtuu. Pakkohan se nimi on alle laittaa, kun kerran postimies semmoista vaatii. Ei mitään käsitystä montako kollia pitäisi olla tulossa. Ei noissa digitaalisissa laitteissa lue. Eikä tullut lähetyslistaa, ellei se ole tuolla toisen laatikon pohjassa tai jotain. Päätettiin vain laskea tuotteet, odottaa laskua ja tarkistaa sitten, että kaikki mitä on aikoinaan tilattu, on sitten myös siinä. Eipä saada hintaakaan laitettua, kun ei ole mitään käsitystä summista. Meni mysteeriksi tämä.


[ 11:50 ]

Niin joo, olin jo ihan unohtanut, että tänne oli tulossa eräs henkilö, jonka kanssa olimme sopineet kirpputorikaupat ja olin myöskin unohtanut nostaa rahaa siihen. Huh huh! Täytyy heti käydä nostamassa! onneksi on harjoittelija paikalla!


[ 12:05 ]

Jos vaikka vähän lounasta mutustelisi.


[ 15:00 ]

Tuli harjoittelijan tuttu kaupalle ja jutteli pitkät tovit. Vähän sen perään tuli tämä kirpputorilta tuttu ihminen, jonka kanssa tehtiin kaupat. Nyt on äiteelle taas lisää kisupulloja.

Tähän mennessä ollaan saatu jo ainakin yksi varastolaatikosto kuntoon ja teipattua sisällöt.


[ 15:20 ]

Jatketaan tulleiden tuotteiden laskemista ja varastointia.


[ 16:30 ]

Aloimme tuskastumaan asiakkaiden vähyyden vuoksi ja ihana harjoittelija päätti, että hän tukee kauppaa, kun muutenkin aikoi ostaa asioita ja ostikin sitten paketin teetä, inkiväärilimun ja norsukirjatuet. Eipähän tule enää nollapäivää!


[ 16:45 ]

Tuli ihan jopa asiakas paikalle. Siis niin kuin ihan oikeasti, ASIAKAS! Osti purkin suolaa. Pitäisi kyllä ehdottomasti itsekin ostaa jossain välissä, kun se on niiiiin hyvää!


[ 17:00 ]

Voi, eihän sittenkään olisi tarvinnut niin sanotusti uhrautua kaupan puolesta. Tuli meinaa toinen asiakas! Jee! Kävi ostamassa tummaa africafea ja otti jopa altura pussin! Ei olisi tarvinnut edes erikseen kehua, mutta kaipa se päätös ostaa se varmasti tuli silloin, kun sanoin, että sitä on kehuttu erityisen hyväksi. Sitten asiakas kaipasi konetiskiainetabletteja, mutta ne on ikävä kyllä loppuneet.

Niitäkin pitäisi tilata kyllä ihan oikeasti lisää.. Kaikkea pitäisi tilata. Pitänee kysyä varainhoitajalta, että mikä on tilanne.


[ 18:00 ]

Blaa blaa, tehtiin juttuja, oli kivaa. (Harjoittelija vaati, että kirjoitan näillä sanoilla, kun kerroin, että pitäisi kirjoitella tänne blogiin vielä, ennen kuin karataan. Hihihi!)

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti