perjantai 1. elokuuta 2014

Perjantaiden perjantai

[ 11:00 ]

Niin no, olisihan se pitänyt arvata, että munaan viimeisen päivän ja tulen myöhässä töihin. Harjoittelija oli jo ovella odottelemassa, kun minä laahustelin vielä paikalle. Puuhlääh!

Laitettiin äkkiä kauppa myyntikuntoon, kun oven takana olikin jo asiakas. Paitsi että paljastui että hän olikin vihdoinkin odottelemani paitamyyjä. Siskolle kun ostin paidan, niin nyt vihdoinkin sain sen sitten! Jee!

Nyt on taas hieno kyltti ulkona.

[ 11:30 - 13:45 ]

Hoh hoh! Ehdin tässä välissä käydä ostamassa vähän postimerkkejä ja vihkoja ja maitoa ja lounaan. Ja asiakkaita on tullut ja mennyt ja kollegojakin käynyt ja herkkuja on tarjoiltu ja kaikkea on ostettu. (Ihan rehellisesti en enää yhtään muista, mitä kaikkea ihmiset ovat ostaneet.) Tässä on tullut sosialisoitua sen verran, etten ole vain yksinkertaisesti ehtinyt kirjoittaa mitään!

Itsekin ostin täältä kehdon ja olkalaukun.

Tässä kuva meidän tarjoilusta:


Ja on muuten hyvää! Nom nom nom!

[ 15:00 ]

Nyt on kuulkaas päivät kaikki samalla kertaa pulkassa ja minä karkaan nyt lomille ja siihen perään äitiyslomille! Se, että palaanko vielä joskus äitiyslomien ynnämuiden jälkeen takaisin kauppiaaksi, jää nähtäväksi. Voi olla, että tulee vähän pidempi äitiys- ja vanhemmuusloma. Hihi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti