tiistai 11. maaliskuuta 2014

Aamusta olin täysin vakuuttunut, että on keskiviikko

Heräsin aamulla jo 8:00. Luulin että tänään olisi terapiapäivä, kun olin katsonut silmät ristissä yöllä kalenteria. Enpä ollut tajunnut, että kello oli jo yli 00:00 ja kalenterissa näkyy tietenkin, että seuraavana päivänä olisi menoja. Aamulla herätessä tarkastin kalenterin uudestaan ja tajusin katsoneeni sitä yöllä väärin. Noh, ei auttanut muu kuin laittaa herätys eteenpäin, 10:00, ja menin takaisin nukkumaan.

Heräilin vähän väliä pohtien, oliko se herätys jo soinut että nukunko koko aika pommiin. Melko levotonta aamu-uneksimista..


[ 10:55 ]

Saavuin kaupalle ja tein kaikessa rauhassa aamurutiinit. Kassa pian valmiina vastaanottamaan päivän.


[ 11:00 ]

Avasin oven tälle päivälle, vein kukkasen ulos ja olin juuri menossa hoitamaan edellisen päivän päiväkassatositetta, kun tuli asiakas! Wau! Näin aikaisin!

Tuli hakemaan pikakahvia pari pussia ja sitten näki pienet eläimet siinä tiskin reunalla. Kysyi, että olisiko pöllöä. Sanoin, että on vain leppäkerttuja ja koalia, että kaikki papukaijatkin meni yhden asiakkaan matkaan. Asiakas sitten tuumasi, että jos hän nyt sitten yhden koalan ostaisi ja leikkisi, että se olisi pöllö. Naurahdettiin molemmat ja näin tehtiin. Päivän alkuun tyytyväinen ja humoristinen asiakas on kyllä parhautta!


[ 11:10 ]

No nyt pääsin sitten käsiksi siihen päiväkassatositteeseen ja päivitin pääkassan siinä samalla.


[ 12:30 ]

Laitoin esille yhden riipputuolin ja sinne tyynyn antamaan vähän muotoa.

Lämmitin lounasta myös (eilistä pizzaa), koska maha päätti vetää hirveät hapotukset ja aloin tulla hulluksi sen kanssa.

Vielä pitäisi loput näyteikkunasta laittaa uusiksi.. Ja se toinenkin.. Huoh.. Koko päivä aikaa. Ei mitään kiirettä. Harmi vain, että vähän sapettaa tämä tulostin, kun se tuhrii niin paljon ja menee hintalaput pilalle...


[ 12:45 ]

Oveen "Pieni hetki"-lappu ja vessassa kevyt yrjösessio. Tosi kivaa.. Jos vaikka soittaisi kollegalle että tulee tuuraamaan. Aamulla voin tehdä yrjön ja mennä hoitamaan loppupäivän ok, mutta tämä ei toimi ollenkaan näin, että joudun keskellä päivää laittaa puljun kiinni, koska yrjö... Aw sheit...


[ 13:20 ]

Pönttö on nyt sitten siivottu, kun siellä haisi niin kamalalle..

Kollega hälyytetty paikalle.

Ovi takaisin auki vain.


[ 13:35 ]

Lappu takaisin oveen. Second round. Ehkä se veden juominen ei ollutkaan niin hyvä idea...

Ja ovi taas auki, kun pääsi pönttöä palvomasta ja putsaamasta.


[ 13:55 ]

Jees, kollega tuli, se päivä oli sitten siinä..

Piia the kauppias, kuittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti