perjantai 14. maaliskuuta 2014

Alive and kicking!

Jep jep, aamusta -> 13:00 asti ollut semmoista mukavaa "syö jotain, yrjöä vartin perästä". Tänäaamuna aamiaiseksi syömäni leivät pysyivät sisällä. Uskalsin siis tulla myös töihin.


[ 10:50 ]

Voi hitsi, kyllä kollegalla on silmää näyteikkunalle selkeästi! Paljon hienompi, kuin mitä omani olisi ollut. Toinen näyteikkuna odottaa vielä vähän jotain tuotteita esille, mutta eiköhän sitä jotain siihen keksi.

Aamurutiinit kuntoon ja kassa valmiiksi. Ready to roll!


[ 11:00 ]

Ovi auki ja kukkanen pihalle. Sitkeä sissi se kukkanen kyllä! Hämmästyttävää, että se vielä elää.


[ 11:05 ]

Järjestelin hieman tavaroita uusille paikoille. Vielä en kyllä ole täysin tyytyväinen, mutta kuitenkin.

Niin ja tosiaan, kävin viemässä päiväykset vanhaksi menneet tuotteet taakse. Kollega oli tuonut myyntiin sellaisen vanhan chilisuklaan... Huoh.. Sen erikoistumman suklaan vielä ymmärrän, että sen voi alennuksilla myydä, kun siitä on kuoret kuluneet ja katkennut sisältä, mutta päiväys on okei.


[ 11:15 ]

Sähköpostissa oli kuusi viestiä, joista kolme oli roskaposteja. Pitänee kurkkia vähän noita muitakin sähköposteja, että onko semmoisia, mistä minun pitäisi tietää, mitä kollega on taas lukenut.


[ 11:25 ]

Ja sitten päiväkassatositteet kuntoon ja pääkassan tarkistusta.


[ 12:00 ]

Arka testi lounaan puolesta. Pysyykö sisällä vaiko ei. Rumpujen pärinää!


[ 12:30 ]

Kollega tuli kaupalle ja pyysi ottamaan itsestään valokuvan. Siinä ensin omaa kännykameraansa tutki ja pohti, että saisiko hyviä kuvia ja sitten päädyttiin ottamaan kuvia minun kännykameralla. Pari hyvää ehdokasta saatiin ja lähetin ne hänelle sähköpostitse.

Juteltiin vielä hetki ruoasta ja ravinnosta, kun en uskallakaan syödä lounasta loppuun, kun alkoi tulla vähän huono olo.


[ 14:25 ]

Aww! Tänne tuli semmoin about 8-vuotias poika ja hänen isänsä. Poika kysyi, onko täällä kaupalla geokätköä. Sanoin, etten tiedä. Kuulemma tästä jostain pitäisi löytyä yksi. Tiedän, minäkin etsin niitä! Haha!


[ 14:30 ]

Jeee! Kuulostelinkin, että sieltä on tulossa tuttuja. Äitee, kaksi pikkusiskoa, pikkuveli ja veljenpoika tulivat kaupalle! Hyörittiin pyörittiin, kaikkea ihasteltiin. Lopulta alkoi kertymään kasa ostoksia: Kolme rahalipasta, kolikkokukkaro, kolmet päiväpeitot, pari lelulaatikkoa, pari kaulakorua.. huh huh, listaa taisi vielä riittää, mutta ulkoa en kyllä enää muita muista![ 14:55 ]

Jaahas, sähköt meni poikki. (Kyllä, kirjoittelen tätä jälkujunassa ulkomuistista.)


[ 15:10 ]

Alkoivat sisarukset käymään kärsimättömiksi, kun olin luvannut, että päästään lähtemään uimahallille, kun iso viisari on ihan ylhäällä asti ja nyt se oli mennyt jo yli sieltä. Selitin tietenkin, etten voi lähteä, ennen kuin kollega on tullut paikalle. Kauppaa ei voi jättää tyhjäksi.

Ja siltähän hän sitten lopulta tuli, kun sisko oli paimentanut pienempien lauman autolle odottamaan. Sähköt eivät olleet vieläkään palautuneet ja kauppahan oli tietenkin ihan pimeenä. Sattuipa asiakaskin tulemaan vielä, niin kuittihan piti tietenkin käsin tehdä.

Mutta, minäpä karkasinkin sitten viikonlopun viettoon ja suuntasin Neidonkeitaalle uimaan.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti