keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Huh hah hei!

Olen ihan raato. Väsyttää.


[ 10:45 ]

Postilaatikolla oli yksi kirje. Se vain ei ollut meille. Se on se sama kirje edelliseltä viikolta sille toiselle firmalle. He eivät taida ihan oikeasti käydä kovinkaan usein katsomassa postejaan..


[ 10:50 ]

Kaupalla valot päälle ja tavarat tuttuihin paikkoihin.

Löytyi lappu, että oltiin ostettu kaffetta ja ne pitäisi lyödä kassaan. Selvä pyy. Jos vaikka ensin laittasi kassan kuntoon, että ylipäänsä voi mitään minnekään lyödä.

Löysin kanssa materiaalia näyttelyä ajatellen, mikä on tällä hetkellä kirjastolla auki. Pitänee asiakkaille siitä mainita ja koittaa muistaa antaa esitteitä kouraan.


[ 11:00 ]

Ovi auki, kukka pihalle palelemaan ja ready to roll.

Ei kyllä ihan rehellisesti ole yhtään poweria. Kömmin toimiston puolelle tekemään tilitoimistolle laput kuntoon. Pitäisi vain käydä enää postittamassa.


[ 11:25 ]

Edellisen päivän päiväkassatosite tulee tehtyä rutiinilla. Vielä kun keksisi, miten minä sen laskun teen, kun ainuttakaan pohjaa ei ole vapaana käytettävissä. Joku viitenumero on aika kova mysteeri, että minkä perusteella se muodostuu. Missään ei ole siihen ohjetta. Dun dun..


[ 11:35 ]

Tulipa päivän ensimmäinen asiakas. Sanoi, että tuli ihan vain katselemaan, mutta kierreltyään hetken ja monta asiaa ihailtuaan, otti ensin parit pienet kortit ja sanoi, että ne ainakin ostaa.

Tähän väliin tuli lehdenjakajakin pyörähtämään. On oikeasti todella sydäntä lämmittävää, kun saan hänen kasvoilleen hymynhäiveen.

Sitten tuli toinenkin asiakas. Hänkin kierteli kovin ja lopulta kysyi virkattua kännykkäpussia. Sanoin, että meidän kaikki pussukat ja muut ovat esillä. Hetken vielä katseli, mutta lähti sitten lopulta tyhjin käsin.

Ensin tullut asiakas toi tiskille teepaketin ja meni vielä ihastelemaan koruja ja päätyi ostamaan yhdet korvakorut. Kertoi, että pitää niistä todella paljon, mutta että niiden tarvitsee olla kevyet, että hän kykenee käyttämään niitä. Kovin tyytyväisenä poistui lopulta kaupalta.


[ 12:00 ]

Jospa sitten vaikka lounasta, kun alkaa taas porista maha siihen malliin, että hyh-hyi ja äklöpöklö.


[ 14:00 ]

Tuli kaksi asiakasta. Aikansa siinä hyöri ja pyöri ja sitten kyseli pieniä pussukoita. Näytin sitten meidän kolmet vaihtoehdot, mutta kuulemma olisi neliskanttista kaivannut. Lopulta poistuttuaan ovesta, kuulin, kuinka toinen tuumasi, että leipäkorin olisi ehkä voinut ostaa.


[ 14:40 ]

Tuli puhelu, mihin en osannut vastata juuta enkä jaata. Delegoin asian eteenpäin. Toivottavasti annoin oikean numeron. Haha!


[ 15:25 ]

Lykkäsin vastausviestin sähköpostiin.


[ 17:25 ]

Sirkkojen siritystä.


[ 17:35 ]

Join lasillisen kylmää vettä. Nyt tekee mieli lisää. Ja jotain syötävää. Muttei kuitenkaan suklaata. Onneksi kohta on päivä ohi.


[ 17:40 ]

Puhelu kaupalle: "Laitatko täyden pannun vettä kiehumaan?" No minäpä laitan :D


[ 17:50 ]

Huh huh, tänne pamahti iso kööri paikalle ja ostivat niin teetä, kuin sokeria, sydännukkeja ja ikkunakoristeita ja kaikkea muuta. En edes ehtinyt kaikkea ottaa, kun työvuoro päättyi ja kello ehti tikittämään 18:05! Jätin kaupan kollegan haltuun.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti