maanantai 17. maaliskuuta 2014

Voe elämä...

*Puuhamaa-tunnari*

Yrjö-aamu paras aika
yrjö-aamu iloinen
yrjö-aamun vietät vaikka
koko päivän keväisen.

Huomenta vain...


[ 11:00 ]

Ilmoitin avaavani kaupan myöhässä. Sain samalla hieman toimintaohjeita tälle päivälle, joka sitten loppujen lopuksi jäi sittenkin hieman epäselväksi. Jotain piti hankkia sittenkin lisää ja sähköpostissa pitäisi olla muuten yleisesti toimintaohjeet ja sillain.. Jaa'a, mitähän tästäkin sitten tulee.


[ 11:25 ]

Postilaatikossa oli kolme kirjettä. Sille toiselle oli hirveä kasa enempi.

Kaupalla oli laitettu hyvät näyteikkunat. Kiitos ja ylistys! Kassan väänsin kuntoon ja huomasin, että oli joku tilauskin näemmä tullut. Liekö kollega tämän tehnyt. Ei kai ne itsestäänkään tänne ilmesty. No jaa, pitää se tutkia sitten kuntoon johonkin väliin kanssa.


[ 11:30 ]

Kauppa vihdoinkin auki.

Hyi että oksettaa, vaikkei ole mitään oksennettavaakaan enää.. Pitäisi kyllä varmaan soittaa kollega ja mennä vain kotiin ja hakea saikkua tai jotain. Ainakin siksi aikaa, kun on tätä aamupahoinvointia. Eihän tästä tule ihan oikeasti tätä menoa yhtään mitään!

Heikko olo ja asiakkaita vain pitäisi palvella. Yhtään ei kyllä ole vielä tullut, mutta kuitenkin. Ja siis suoriudun varmaan siitä palvelusta ihan hyvin ja asiakkaat on varmasti ihan tyytyväisiä, mutta se yleinen olotila on aika hirveä.

Päädyin juttelemaan äidin kanssa puhelimessa useamman minuutin.


[ 12:00 ]

Ja sitten voisi vaikka päiväkassatositteet hoitaa ja päivittää pääkassa, ennen kuin alan ihmettelemään sitä aamuista tehtävänantoa.


[ 12:30 ]

Noniin, tilaus tarkistettu ja hyllytetty ja varastoitu. Jos sitten vaikka katsoisi ne paperihommat kuntoon, soittelen varmistukset kollegalta, käyn viemässä kassin kaupungintalolle ja sitten karkaisi vaikka pois. Soitan tässä heti myös toiselle kollegalle ja kysyn, jos voisi tulla tuuraamaan.

Että voikin olla näin heikko ja huono olo..


[ 12:50 ]

Kassi lähtee nyt liikkeelle. Käyn samalla hakemassa pankista laatikoita ja nostan rahaa ja maksan äiteen tekemät ostokset. Sitten voisinkin viedä rahaa pankkiin, kun kollega tulee paikalle.


[ 13:35 ]

Kollega tuli kaupalle ja minä sain omat hommat tehtyä. Sitten ei muuta kuin kotia kohden lepäämään ja toivomaan, että ruoka pysyisi sisällä.

Piia the kauppias, kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti