keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Joopa joo, olipas taas päivä

Hammaslääkärin pakeilla meni aamupäivä. Tuli 2 tunnin ruokailukielto, kun hyvyystöhniä laittoi hampaat täyteen.


[ 14:00 ]

Työvuoro alkoi. Vaihdettiin ristikkäin perjantain ja tämän päivän vuorot. Perjantaina istunkin sitten kooooooooko päivän täällä.

Asiakkaita ei kollegan mukaan ole käynyt täällä ensimmäistäkään. Melkoisen surullista.


[ 14:10 ]

Niin, olen ollut ruokailukiellossa ja nyt 2 tuntia on mennyt siitä, kun sen kiellon sain. Laitoin siis kaupan hetkeksi kiinni ja oveen "Pieni hetki" -lappusen ja suuntasin kaupungintalon lounasravintolalle. Siellä piti tänään olla siskonmakkarakeittoa! Kuola poskella minä tätä päivää olin odotellut. Ja sitten kun pääsin tiskille, sain kuulla, että se keitto loppui jopa kesken. Niin suosittua se oli. Huh huh.. Kyllä vähän harmitti. Mutta otin sitten tilalle perunoita ja burgundipataa (jotain lihamönttejä ja ruskeaan väristä kastiketta, missä on seassa ainakin porkkanaa, hillosipuleita, sipulia ja kilo mausteita).


[ 15:15 ]

Melkoista, näyttää olevan taas yksi näitä todella, TODELLA hiljaisia päiviä. Toisaalta, onhan tässä vajaa 3 tuntia aikaa jonkun eksyä.


[ 16:30 ]

Ihan oikeasti, tämä on ihan naurettavaa! Missä kaikki ovat?

*sirkkojen siritystä*


[ 16:50 ]

Tuli asiakaspariskunta katselemaan kaupan antia. Riippukeinu sai ihastelua, kahvejakin tutkittiin kovin, amppelitkin saivat kiinnostusta osakseen. Lopulta maitosuklaa päätyi ostoksien joukkoon. Kahveja tuumasivat hakevansa toiste. Ja amppelin sitten, kun talo on rakennettu valmiiksi.


[ 18:00 ]

Päivän saldo näyttää melkoisen aneemiselta. Tekee pahaa kaupan puolesta, ihan oikeasti. Mutta minkäs teet.. Huomenna on taas uusi päivä ja täynnä uusia mahdollisuuksia.

Lukitsin oven, lasken kassan ja valmistan kaupan aamua odottelemaan.

Joudunpa kävelemään kotia.. huoh..

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti