maanantai 31. maaliskuuta 2014

Viikon ensimmäinen ja kuukauden viimeinen päivä

Tasapainoaistin tasauduttua aamusta, olikin hyvä lähteä töihin.


[ 10:55 ]

Nopean laskutoimituksen jälkeen, pohjakassa oli kunnossa. Tällä kertaa joku oli sitten sulkenut kassakoneen kokonaan, niin että jouduinkin ensin käynnistämään sen, ennen kuin sain laitettua rahat sisään. Ja pöydällä oli kahdet ohjeet kassakoneen käyttöä varten, mikä hieman hämmensi, koska täsmälleen samat ohjeet löytyy kuitenkin siitä minun uusimasta ohjekirjasta. Huoh.. No jaa..


[ 11:00 ]

Ovi auki ja kukkanen pihalle. Tervetuloa vain!

Pöydällä oli lätetty lappu amppeleista, ettei tarvitse alkuvuoden lukumääriä. Mutta hyvä elämä sentään, olen myynyt ehkä, ja siis painotan EHKÄ kaksi amppelia. No jaa, ihan sama, kai voin sitten tuhlata aikaa ja laskea ne kaikki uudelleen ja todeta, että joo'o, kovinkaan paljon eri lukumääriä ei tullut ja samat amppelit on vähissä, kuin ennenkin.


[ 11:25 ]

Uudet Voima-lehdet tuli taas. Pääsee heittämään ison nipullisen taas pois, edellisiä, paperikeräykseen..


[ 11:50 ]

Jännästi uudelleen laskennan jälkeen meille on ilmestynyt yksi amppeli mystisesti lisää ja 5 on myyty.

Jepa jee, jos vaikka sitten tekisi päiväkassatositteet, päivittäisi pääkassan ja laittaisi sitten ne uudet lehdet esille ja vanhoille kyytiä.


[ 12-13:30 ]

Tulipa tänne vanha kauppias käymään! Oli kyllä kaikin puolin mukavaa vaihdella kuulumisia. Hennaa olisi halunnut ostaa emännälle kotia, mutta sitäpä meillä ei olekaan vieläkään hyllyssä.

Aviomies soitti väliin ja sovittiin, että tuo Subwaystä lounasta. Sitä odotellessa turistiin vielä hyvä tovi vanhan kauppiaan kanssa. Olinkin ajatellut häntä tänä aamuna. Niin ja hän tuli huomanneeksi, että kaupan kello oli vielä vanhassa ajassa. En varmaan olisi vähään aikaan tajunnut asiaa itse ollenkaan!

Sittemmin hän lähti jatkamaan omaa päiväänsä ja jonkin ajan perästä aviomies saapui lounaan kanssa. Jee!


[ 15:10 ]

Tilanne vaati selkeästi kaakaota. Kylmä taas on ja ei asiakkaan asiakasta.


[ 15:35 ]

Hoo! Kollegahan se sieltä tupsahti! Tuli mysliä ostamaan ja tavan takaa jäätiin siihen vielä turisemaan. Tällä kertaa kuivakäymälistä ja siitä, miten paskavesi menee ihan turhaan tuonne meidän juomavesiin ja muualle kaikkine kemikaaleineen, mitä ihmiset sinne syytää joko suoraan tai itsensä kautta.


[ 18:00 ]

Ovet suljin ja kassan laitoin rapsuttamaan päiväkassakuittia. Kas kas kun ei mennyt niin kuin piti ja se piru tulosti taas kaiken samalle riville. (Pääsin juuri tänään sanomasta, että se on kerran tehnyt jo sen, muttei minulle.) Mutta lopulta tajusin, että se oli kyllä oma vika, kun en tarkistanut, että olin laittanut kannen kunnolla kiinni takaisin, kun koitin sitä uudelleen asetella paikoilleen. Eipä ollutkaan ilmeisesti kunnolla. Dun dun.. Huomenna siis tiedossa taas kerran käsin kopiointia... Huoh..

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti