maanantai 24. maaliskuuta 2014

Yahooo! Parempia päiviä!

Noniin, oksenneltuani onnellisesti edellisen viikon aikana ja perjantai vielä migreenissä, niin johan siinä oli kerrakseen taas vähäksi aikaa. Joskos nyt alkaisi tämä helpompi vaihe ja pystyisin oikeasti olemaan töissäkin. Arvostaisin sitä kovasti.


[ 10:50 ]

Postilaatikolla oli kaupalle pari postia ja muuten se oli tyhjä. Olin miltein yllättynyt.

Kaupalla oli lappuja pöydällä senkin edestä. Ja asiakkaille tarjolla suklaata, minkä hetken aikaa luulin, että oli kyseessä omani, joka on roikkunut pitkään laatikossa, kun ei vain ole tehnyt mieli, vaikka hyväähän se on. Tulin sitten tarkistaneeksi, että jep, se on eri levy.

Huomasin myös, että kirjatuki, jossa on lakkauavirhe oli taas laitettu myyntiin. Mielestäni sitä ei voi myydä ainakaan sen omalla hinnallaan, koska siinä on se virhe. Mutta ongelmahan on siinä, että ne kirjatuet ovat jo itsessään alennetulla hinnalla.


[ 10:55 ]

Laskeskelin kassaa kuntoon, kun aviomies soitti meidän autosta ja sen huollosta.


[ 11:00 ]

Olin yhä puhelimessa, kun avasin kaupan ovet ja lykkäsin kukkasen pihalle. Jännää että se on taas päätetty laittaa ulos. Mielestäni meillä pitäisi olla ennemmin joku pöytä siinä, missä olisi jotain meidän omia tuotteita tai jotain muuta ja se kukka olisi täällä sisällä sisustuksellisena elementtinä. Mutta ihan miten vain. En jaksa nyt miettiä liikaa.


[ 11:20 ]

Sitten se varsinainen paperiurakka. Päiväkassatositteet ja pääkassa pitää laittaa kuntoon.


[ 13:00 ]

Päätin lähteä käymään kaupungintalon lounasravintolassa hakemassa ruokaa. Nälkä.


[ 13:15 ]

Lainatakseni itseäni ircin puolelta:

[13:14] <Sieggis> aaaah
[13:15] <Sieggis> spaghettia ja kastiketta ja parmesanjuustoa <3
[13:15] <Sieggis> ja salaattia otin kanssa, mutta erityisesti VIINIRYPÄLEITÄ! :D <3
[13:16] <Sieggis> ai hitto
[13:16] <Sieggis> ketsupin unohdin ottaa :D
[13:16] <Sieggis> nooh
[13:16] <Sieggis> ei kai se haittaa :D[ 14:40 ]

Ei asiakkaan asiakasta.. Jaa'a, kaipa jatkan sitten mangan (Dogs - Bullets & Carnage, 7) lukemista.


[ 14:55 ]

Ovi kävi. ASIAKAS! JEEE! Ei kuulemma ollut koskaan aikaisemmin käynyt ja kierteli kauppaa silmäillen vähän kaikkea ja kertoi tulleensa ihan suitsukkeita ostamaan. Lopulta niitä olikin 10 kappaletta kasassa.

Täytyy sanoa, että oli kyllä kaikin puolin ihana tapaus tämä asiakas. Uskalsi kysellä ja hymyili paljon. Tuli itsellekin parempi mieli.


[ 15:05 ]

Tosiaan, ihan unohdin, kävin välistä läpi sähköpostin. Siellä oli muutamat roskapostit ja sitten loput olikin ihan asiaa. Piti oikein tarkkana olla, että tulisin lukeneeksi kaiken, mitä on tullut sillä välin, kun olin poissa. Nyt olen taas ajantasalla.

Paitsi tilausten suhteen, jos minnekään ei ole laitettu ylös, mitä me oikein ollaan tilaamassa... Dun dun duu.


[ 16:10 ]

Jeee! Sieltä he tulevat! Meinaa poijjaat, keiden kanssa juttelen ircin puolella päivät pitkät kaupalla ollessa. Tarjosin ihan kaffemaistiaistakin, kun vähän pohti, että pitäisikös ostaa. Pikakahvipussi menikin sitten sinne mukaan reissunpäälle, kuulemma oikein hyvää oli.

Kaikin puolin hyvin piristävä hetki nähdä tuttuja!

Välissä tuli yksi asiakas pyörähtämään, mutta ei sitten kuitenkaan ostanutkaan mitään. Kaulakoruja hieman katseli, mutta siihen se sitten jäikin.


[ 17:10 ]

Sinne loppui toinenkin manga (Loveless, 9). Olisi pitänyt ottaa niitä enemmän mukaan. Mutta no jaa, onpahan sitten luettavaa huomiseksikin.


[ 17:40 ]

Soitin taloudenhoitajalle ja ilmoitin laskusta. Samalla puheltiin minun poissaoloista. Jonkinlainen lappu olisi kai pitänyt käydä hakemassa jostain, kun olin yli 3pvää poissa. Voih.. Sen kun olisi silloin tajunnut, vaikka tulihan sitä mietittyä, että varmaan pitäisi jotenkin saada aika varattua terveyskeskuksesta, että saisi lapun, että voi olla poissa ihan luvankin kanssa.

Ei taida riittää, että olen soittanut neuvolaan ja kysynyt sieltä neuvoja oksenteluun...


[ 18:10 ]

Oho! Voisi varmaan työnoheessa katsoa välillä kelloakin. Laskeskelin poissaoloja yhteen ja pohdin hyvää systeemiä, millä ne saisin laskettua hyvin, niin kello tikittikin eteenpäin petollisen nopeasti.

Mutta, päivä on pulkassa ja aika karata kohti kotia! Whee! Menipäs päivä nopeasti ohi.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti