keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Olisi vain pitänyt jäädä kotiin, niin kuin ajattelin..

[ 10:55 ]

Hyyyyvin hidas aamu, kaikki muukin tapahtui hyyyyyyvin hitaasti. Mutta kassa on ok ja tavarat taas omilla paikoillaan, valmiin asiakkaita varten.


[ 11:05 ]

Niin, siitä hitaudesta... Ovi aukesi vähän hitaammin myös, mutta aukesipa kuitenkin.


[ 11:15 ]

Oi! Jännittävää! Asiakas heti aamusta. Tuli lahjaa katselemaan ja kovin kiertelikin, mutta loppujen lopuksi mitään ei sinänsä tarttunut mukaan, ennen kuin sitten korttihyllyltä tarkan valikoinnin jälkeen yksi niistä luonnonkasvi-korteista. Ihan rehellisesti, ne ovat myös omia suosikkejani.


[ 11:25 ]

Sähköpostissa oli neljä sähköpostia, joista kahdessa oli ihan asiaa ja kaksi oli roskapostia. (Tai no, siitä yhdestä en kyllä ole varma, koska se oli ruotsiksi, niin en kyllä koskenut siihen ja heitin senkin SPAM-kansioon..)


[ 11:35 ]

Nyt on kyllä lounaan aika. Päivä alkoi aikaisemmin ja mahan sietämätön pulputus myös.. Ja eilen lueskeltuani kirjasta  raskauden vaiheista, nyt pitäisi kuulemma alkaa helpottamaan.. Joopa joo, ei tunnu siltä.


[ 11:50 ]

Asiak-- Eipä ollutkaan. Tuli kaksi miestä, jotka keräsivät korteilla ja kalentereilla rahaa avustukseen. Vieläkään kauppa ei voi ostaa ja minulla ei käteistä ole antaa. Hyvään tarkoitukseen varmasti, mutta kun ei pysty, niin ei pysty.


[ 11:55 ]

Ja sitten tähän väliin teinkin edellisen päivän päiväkassatositteen ja pääkassaa ei tarvinnutkaan, kun kollega oli hoitanut sen jo eilen.


[ 12:10 ]

Noh, se siitä sitten.. Juoksin vessaan, kun oli semmoinen olo, että ylös tulee. Unohdin laittaa oven kiinni, niin eikös silloin joku tullut sisään. No onneksi oli vain lehdenjakaja, kun nopeasti menin vastaan ja olisin sanonut, että jos he voisivat palata hetken perästä, että minun on pakko mennä vessaan. Onneksi ei tarvinnut. Laitoin lapun oveen ja oven lukkoon ja ykäsin koko lounaan pois... Huoh..


[ 12:20 ]

Tulin vessan puolelta ja näin, että ikkunan vierelle oli parkkeeannut vanhempi henkilö pyöränsä kanssa ja menin nopeasti avaamaan oven. Onneksi olin yleisesti ehtinyt putsata itseni, mutta tajusin vähän myöhässä, että henki varmaan haisee ihan karsealle. Pyrin olemaan hengittämättä niin sanotusti kohti. Kaksi pakettia ruokosokeria meni sinne.

Ovi kävi ja tuli seuraava asiakaspariskunta. Kiertelivät ja katselivat kovin kaikenlaista, ihastelivatkin ja suitsukkeitakin meinasivat ostaa, mutta lopulta sitten lähtivätkin tyhjin käsin. Ainakin nyt tietävät, mitä täällä on tarjolla.


[ 12:25 ]

Soitin kollegalle, jos voisi tulla tänne sijaiseksi. Eihän täällä pysty olemaan, jos tällä tavalla oksentelen.. Harmittaa todella, todella paljon..


[ 13:00 ]

Sieltä enkelini saapui! Vaihdoimme vuoroja ja minä suuntaan nyt kotiin ihmettelemään, että mitä voisin tuon ykäämisen kanssa tehdä..

Piia the kauppias, kuittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti