perjantai 7. maaliskuuta 2014

Työviikko on taas ohitse

Kömmin aamulla autolle myöhässä. Laitoin radion päälle ja sieltä tuli: Bloodhound Gang - Fire Water Burn

Lauloin sitä niin kovaa kuin kurkusta lähti, tunteella. Mikään ei olisi voinut juuri sillä hetkellä tuntua niin hyvältä.


[ 10:55 ]

Olin jopa kaikesta huolimatta ajoissa kaupalla. Aamu rutiinilla läpi. Lopuksi kassa kunnossa.


[ 11:00 ]

Kaupan ovi auki, kukka pihalle ja päivä käyntiin.


[ 11:05 ]

Väänsin edellisen päivän päiväkassatositteen kuntoon ja päivitin pääkassan.


[ 11:15 ]

Sähköpostissa odotteli 7 sähköpostia, joista 2 oli pelkkää roskapostia.


[ 11:50 ]

Tuli päivän ensimmäinen asiakas. Kolme pakettia tumma africafea lähti sinne. Hienosti mainostelin Mater -näyttelyä samalla ja annoin esitteen.


[ 12:05 ]

Huu, kaksi asiakasta. Tulivat enemmän kiertelemään ja ihastelivat moniakin asioita ja toinen heistä oli joskus ostanut noita meidän lahjapapereitakin. Kiittivät ja lähtivät jatkamaan matkaansa.


[ 12:10 ]

Jaah, jos sitä lounasta vaikka koittaisi tähän väliin.


[ 12:25 ]

Aviomies soitti ja lupasi tehdä ruokaa niin, että kun pääsen kotiin, niin se olisi vielä lämmintä. Uuh!


[ 12:35 ]

Tuli tuttu asiakas. Hennaa kovasti taas kyseli, mutta eipä meillä vielä sitä ole. Pitäisi tilata, mutta kun pitäisi samalla tilata vähän kaikkea muutakin.. Osti sitten pesupulveria, pikakahvia pari pussia ja huulirasvaa.


[ 13:50 ]

Tuli oikein kolmen asiakkaan kopla. Sanoivat, että ovat vähän niin kuin turistin ominaisuudessa katselemassa. Kertoivat että on vähän vastaava kuin Oulun maailmankauppa. Lopulta kierreltyään päätyivät ostamaan lakritsateetä. Rahat saatiin kasaan, kun jokainen laittoi omat hilunsa samaan läjään. Tuumailtiin, ettei nykyään tule oikein kannettua käteistä mukana, kun kaikki menee kortilla.


[ 14:05 ]

Asiakas tuli sisään ja kysyi kookoskeksejä. Sanoin, että meillä on vain inkiväärikeksejä. Asiakas tuumasi, että nehän ne olikin, mitä hän halusi.

Nekin alkaa olla aika lopussa ja pitäisi tilata lisää... Mutta mistäs tilaat, kun se mistä ennen tilattiin lakkasi olemasta olemassa ja tilalle tuli joku uusi ja ilmeisesti kalliimpi firma. Dun dun..


[ 14:55 ]

Sirkat sirittää.

Kohtaloppuu vuoro -matra auttaa pitämään järjissä. Mutta en minä minnekään pääse karkaamaan, ennen kuin kollega on tullut paikalle!


[ 15:10 ]

Finally! I take my leave! VIIKONLOPPU! AAAAAAAAAH!

PS. Tom Araya Scream

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti