torstai 17. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä kaikille!

No joopa joo, meni kaupassa vähän pitkäksi, kun asiakas meidän edellä vietti tolkuttoman pitkän ajan kassalla.. Sainpahan uudet muovit puhelimeen ja uuden hiiren.


[ 11:05 ]

No kyllä hävetti olla myöhässä. Ovella seisoi kaksi asiakasta ja muistin siinä ovea avatessa, että he ovat varmasti tilitoimistolta tulleet, niin kuin eilen sovittiin puhelimessa. Ovikin jäi lukosta avaamatta, kun niin kiireellä otin sisään.


[ 11:10 ]

Vanha kauppiaskin tuli käymään vielä perään ja minua vain hävetti ihan kamalasti, kun olin niin kesken ja myöhässä kaikesta! Valotkin oli jäänyt laittamatta päälle ja kukkanen oli vieläkin pöydänreunalla odottamassa pääsyä ulos.

Vanha kauppias kyseli hennan perään, mutta jouduin sitten pahoittelemaan ja sanomaan, että nyt on hennalle käynyt huonosti, kun on ollut sadon kannalta liika pitkä kuiva kausi ja sitten tuli vielä ne tuhoötökät. Ei ole hennaa, mutta jos tulee, niin lupasin laittaa ikkunaan esille.

Ostipa sitten kuitenkin hyllystä viimeisen Butter mint -namipussin. Juteltiin vielä hyvä tovi, ennen kuin hän sitten lähti jatkamaan päiväänsä pitkän kauppalistan kera.


[ 11:30 ]

Tein paperihommat kuntoon ja päivitin pääkassan.


[ 11:40 ]

Tulipa asiakas, joka kierteli ja katseli ja ihasteli kovin. Huivitkin näytti vaikuttavan hyviltä vaihtoehdoilta, mutta yksikään ei sitten kuitenkaan tullut mukaan. Kehui kovin, miten paljon kaikkea ihanaa on hyllyissä ja kaikkea tekisi mieli ostaa. Seinävaatteestakin kyseli - luuli tosin ensin tyynyliinaksi, ennen kuin näytin meidän seinällä roikkuvan mallin.

Lopulta päätyi ostamaan seetri-kiekkoja koi-tuholaisia vastaan ja suklaalevyn. Oli jo lähdössä, kun sitten ihasteli amppeleita ja sitten sadekepit sattuivat silmään ja kysyi sitten niistä, että mitenkäs ne toimii. Kerroin sitten, että kokeilee ihan rohkeasti vain, että ideana on kääntää putki ympäri. Asiakkaan ilme kirkastui kerrassaan, kun pääsi kokeilemaan ja lopulta päätti ostaa sen pienimmän mallin. Pienet eläimetkin vähän näytti ihastuttavan, mutta kuulemma on sen verran pieni lapsenlapsi, että saattaa mennä vahingossa suuhun, niin päätti jättää kuitenkin siihen.


[ 12:40 ]

Nyt kyllä karkaan hakemaan lounasta! Myöhässähän jo olen! Ja siellä on kaikkea hyvyyksiä tarjolla, että en tiedä, mistä valita!


[ 12:50 ]

Kopioin mitä juuri kirjoitin IRCiin pojille:

[12:52] <Sieggis> voi vitsit :D
[12:52] <Sieggis> ihana :D
[12:52] <Sieggis> lounasravintolan täti sanoi, että se jo ihmetteli, että missähän mie olen, että se aina odottaa miuta sinne :D
[12:52] <Sieggis> sanoi, että olen jäänyt mieleen, kun aina hymyilen niin kirkkaasti :D
[12:53] <Sieggis> ja piru vie, sai ostamaan keiton (mitä halusin anyway) ja piffejä (mitä halusin kanssa, mutta olin lopulta päätynyt valitsemaan keiton) :D nyt on sitten reissulle jo ruokakin valmiina :D ei tarvi ABC:ltä ostaa xD

Ihan parasta!


[ 13:25 ]

Miljoonan puhelun jälkeen: VIHDOINKIN PÄÄSEN SYÖMÄÄN LOUNASTA!!! JEE!!


[ 14:00 ]

Isä tulikin tänne jo vähän aikaa sitten ja samoin kollega ottamaan vuoron minun perästä. Että tähän loppuukin tämä päivä minun osalta ja minä karkaan Pohjois-Karjalaan!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti