maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kertakaikkisesti maanantai

Jep jep, hienosti alkoi aamu, kun olin kyllä ajoissa kaupalla, mutta ilman avaimia on ehkä aavistuksen hankalaa avata puljua ja aloittaa päivää. Ei auttanut kuin ajaa takaisin kotiin hakemaan ne ja tulemaan myöhässä avaamaan kauppaa.


[ 11:05 ]

Samalla kun avasin kauppaa, päästin lähkärit sisään juttelemaan ja ihmettelemään, jos jotain olisivat halunneet ostaa. Kassan sähläsin siinä samalla kuntoon ja ihmettelin lappumäärää, mikä pöydällä oli. Kukkakin oli jätetty tylysti vain ulos.. Huh huh.. Niin no, se unohdettiin kyllä perjantaina sanoa, että se kukkanen pitäisi sisälle ottaa.. No jaa. Ainakaan sitä ei oltu varastettu.

Lähkärit karkasi kirjoittelemaan kotia sähköposteja ja minä jäin ihmettelemään lappuja. Loppujen lopuksi olen harvinaisen kiitollinen, että päiväkassakuitit oltiin sentään tulostettu ja sain niistä tarkistettua, paljonko sitä rahaa nyt loppujen lopuksi pitäisi olla. Noh, eipä ole täyttä summaa... Vajetta on. Eikä vain muutama sentti vaan useampi kymmen euro. Kenenkähän kanssa tästä nyt sitten pitäisi keskustella...


[ 11:15 ]

Kollegahan se sieltä tuli pyörähtämään kaupalle. Mukavaa nähdä lomalta palanneena. Siinä tovi juteltiin, ennen kuin sitten lähti jatkamaan omaa päiväänsä. Niin ja tosiaan huomasin vasta äskettäin, että se meidän toinen tilaus oli tullut. Pitää käydä läpi tuo iso kasa, että kaikki varmasti on tullut, ennen kuin laskua aletaan maksamaan. Huh huh.


[ 11:35 ]

Tulipa jälleen sieltä Betel-paikasta porukkaa myymään pääsiäiskortteja, 5e/kpl. Sanoin, ettei minulla kyllä taaskaan ole käteistä, mutta että kaikkea hyvää heille ja pahoitteluni.


[ 11:40 ]

Jep jep, kadonneen summan mysteeri ratkesi. Oma moka. Olin laskenut pohjakassan lopulta kuitenkin väärin. Pääkassaa tarkistaessa huomasin, että siellä oli se kadoksissa oleva summa. Onneksi selvisi. Onneksi luin laput tarkasti, niin osasin alkaa tarkistamaan oikeasta paikasta.

Jospa sitten aloittaisi urakan ja alkaisi käymään läpi näitä tulleita tuotteita. Huh huh, mikä kasa!



[ 12:30 ]

Päättelin että on aika karata hakemaan lounasta. Vielä kun osaisi päättää, että mitä sitä oikeastaan haluaa syödä. Kaipa se on vähän mentävä katsomaan antia ja valita sen perusteella sitten.


[ 12:50 ]

Jauhelihakeitto gogo + salaatinlehtiä, tomaatin palasia, punajuuren palasia ja omenaviipaleita. Nom nom!


[ 13:30 ]

Ehdin jo vähän taas aloitella tilauslaatikoiden tutkimista, kun lähkärit tuli taas. He kysyivät, voivatko jotenkin olla avuksi, niinpä kerroin, paljonko pitäisi olla mitäkin tuotteita ja he mm. laskivat ja laittoivat hintalappuja paikoilleen. Jossain välissä tuli heidän kaverinsa ja kaverin kaveri täällä myös käymään ja he juttelivat hetken aikaa, kun jatkoin vielä muutamien tuotteiden hintojen laskemista.

Lopulta kello olikin jo 15:30, kun lähkärit sitten lopulta tuumasivat, että nyt heidän kyllä pitää lähteä jatkamaan matkaansa ja kiitin heitä kyllä sydämeni pohjasta kaikesta avusta. Vielä on vähän laskettavaa ja paikoilleen laitettavaa, mutta iso työ on jo tehty. Ainakin puolet hommasta.

Niin ja ehkä yksi ihanimmista asioista, mitä tuli vastaan tässä välissä:



[ 17:20 ]

Elintarvikkeet on hyllytetty. Kai. Kaikki. Ehkä. Pitäisi kai tarkistaa listasta.. Vielä on NIIIIIIIIIIN paljon tarkistettavaa ja listattavaa ja ösjdhfileworjlmdsnvkjshodispekfjlsdfhl.

Kevyt nälkä.. Jos lämmittäisi vähän lisää keittoa.


[ 18:00 ]

Ovi kiinni. Kassa rapsuttamaan. Joku asiakas kävi jossain välissä ja osti jotain, muttei minulla ole mitään käsitystä, kuka, mitä, häh. Samapa tuo. Eipähän tullut nollapäivää.

Huomiselle jäi vielä paljon tehtävää, vaikka paljon sain tehtyäkin vielä tässä loppupäivästä. Huh huh, mikä päivä.. Jäi tekemättä paperihommatkin. Ne kyllä teen huomenna aamusta.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti