keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hyvää vappua itse kullekin jo etukäteen!

Hammaslääkäri aika oli semmoiseen kellonaikaan, että oli hälyytettävä paikkausapua kaupan avaamiseen.


[ 11:15 ]

Ja näin pääsin kaupalle ja aloittamaan oman vuoroni. Äärimmäisen suuri kiitos kollegalle, että pääsi niin lyhyellä varoitusajalla tulemaan!

Niin ja sain houkuteltua kollegan ostamaan FairBreak vohvelisuklaapatukan, hihihi. Mutta kun se on NIIIIIIN hyvää! (Pitänee ostaa niitä kotopuoleen huomiseksi!)

Maksoin myös eilen mukaan ottamani minttukarkkipussin ja lakristakarkkipussin. (Rahat oli pöydällä odottelemassa, mutten jaksanut enää laskea kassaa uudestaan. Laiskotti.)


[ 11:20 ]

Kävin lätkimässä eilen printtailemiani hintalappuja paikoilleen ja huomasin, että olin täysin unohtanut listalta kaksi tuotetta! Tyhjä pää selkeästi. Mutta ainakin nyt on suurimmalla osalla omat hienot uudet hintalaput! Jee!


[ 11:50 ]

Olen täällä pohtinut hartaasti, että mitä ihmettä keksisin vietäväksi tuonne lounasravintolalle kiitokseksi superhyvistä ruoista. Ja ovat kaiken lisäksi aina niin iloisia ja hyväntuulisia! Ehkäpä keksin tässä vielä jotain...


[ 11:55 ]

Paperikuittihommat tässä välissä alta pois.


[ 12:25 ]

Päätin viedä paketin suklaapatukoita. Se on kuitenkin ehkä neutraalein mitä vain saatoin keksiä ja kuitenkin niin älyttömän hyvää, että!


[ 12:40 ]

Päätin olla myös itse itseni asiakas ja ostin kortin, kaksi pillimehua ja maksoin pari eilistä patukkaa.


[ 12:50 ]

Lounastauko aviomiehen tekemän nakkikastikkeen ja perunoiden kanssa. Nom nom nom!


[ 12:55 ]

Lehdenjakajamies tuli pyörähtämään. Ehdinpäs moikata ja toivottaa hyvät vaput! Hihii!


[ 13:00 ]

Tuli kollegalta puhelu, että tarvitsisi apua tiedoston kanssa, jonka on tallentanut. Sanoin, että tuloo tänne vain, niin katsotaan asiaa. Ei minulla mitään varsinaista kiirettä kuitenkaan tässä ole sinänsä.


[ 13:05 ]

No sieltähän hän sitten paikalle kiiti. Ja sain oikein yllätyksenä suklaalevynkin! Voi ihana!

Ja sittenpä tutkittiin vähän sitä teksti-hommaa ja totesin että siellä se onneksi on vielä tallessa ja avattavissa, kun mentiin vain wordin puolelle suoraan. Ja sitten sanoin, että senkus tallentaa nyt uudelleen ja sitten tarkistin vain, että tallennusmuoto on oikea. Meinaa nyt se oli laittamassa sitä www-sivuna ja keksin, miksi siellä oli ollut se outo kansio, jossa oli vain jotain teematiedostoja ym. Tällähän tämä sitten onneksi selvisi ilman työtä ja tuskaa.

Siinä sitten muutakin puheltiin ja kollega päätti ostaa maapähkinävoita ja banaanisipsejä. Se pussi sitten avattiinkin heti siihen perään ja päätettiin yhdessä maistella, että mistä on kevyesti suolatut banaanisipsit kotoisin. Ja siis ihan rehellisesti, ei paha. Ne on ohuita ja niissä on semmoinen sopiva vähän huomaamaton suolaus ja sitten tärkkelysmäinen, mutta silti sieltä tulee tuttu, mutta ei liian tunkeva, banaanilastu.


[ 15:35 ]

Tulipa asiakas kyselemään laukusta,joka oli näyteikkunassa - kaatuneena - että millainen se on. Ja kuitenkin sitten tykkäsi nimenomaa siitä ja pyysi kokeilla kansiolla, että mahtuisiko A4 sinne sisään. Toki toki ja näin kokeiltiin. Hyvin mahtui. Sitten asiakas kysyi, että käykö pankkikortti. No eihän meillä. Käteinen vain. Sitten sanoi tulevansa myöhemmin uudestaan ja lupasin laittaa laukun häntä odottelemaan. Kertoi, että hänellä on Intiassa ystäviä ja että on saanut heiltä yhden sun toisenlaisia tekstiililahjoja.


[ 15:40 ]

Ja nopia mies kun oli, asiakas palasikin jo takaisin ja maksoi haluamansa laukun. Katsoi vielä hierojia, muttei sitten kuitenkaan tahtonut sellaista itselleen. Toivoteltiin hyvät vaput.


[ 17:15 ]

Tulipa vielä asiakas ja kävi suitsukkeet hakemassa. Sitten tutkiskeli ympäri ämpäri uutuuksia ja mietti kovin saippuoiden kohdalla, että pitäisikös ostaa. Sanoi myös hyvän vinkin tuoksusaippuoihin. Ostaa eteerisiä öljyjä ja kun tuoksu loppuu saippuasta, niin tipauttaa pari tippaa, niin se tuoksuu taas hetken aikaa kivasti. Päätyi kuitenkin sitten lopulta ostamaan vielä inkiväärikeksejä. Kertoi vielä kaveristaan, joka oli ostanut noita meidän papereita ja tapetoinut niillä seinänsä. Kuulemma näyttää aivan valtavalta taululta, kun on jättänyt n. 15cm reunoille valkoista. Ihan rehellisesti

Sivuhuomautuksena, HERRAISÄ MITEN KAUNIIT SILMÄT SILLÄ NAISELLA OLI!!


[ 17:50 ]

Vielä ehti yksi asiakas tulla. Suklaapähkinätahnaa osti purkillisen ja katseli sillä silmällä tuota FairBreak -pakettia, mutta sitten tuumasi, että on kyllä viimeaikoina syönyt ehkä ihan tarpeeksi tuon tyyppisiä suklaita ja voisi pitää hieman taukoa.


[ 18:05 ]

Oho! Voisi varmaan kaupan laittaa kiinni näin niin kuin päivän päätteeksi. Mutta nytpä on kuulkaas kaikki herkut esillä!

Pillimehut ja inkiväärikeksit

Karkkipussit, pähkinät, kuivatut hedelmät ym.

Uudet suklaat ja banaansipsit

Herkku nam nam!


Piirtelin vielä oveenkin vapputoivotukset, mutta en enää jaksanut sitä alkaa kuvaamaan ja lähettämään ja editoimaan ja laittamaan tänne. Saatte siis käyttää mielikuvitustanne, mitä mustalla, neon oranssilla, neon vihreällä ja neon keltaisella tussilla saa aikaiseksi. Hihihi!

Kassa laskentaan, paikat kuntoon ja sitten pääsee karkaamaan kotia!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti