perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kumma juttu, kun töissä joutuu töitä tekemään

Niin, välillä sitä vähän jää jumiin, kun tekee kirjettä loppuun pikkusiskolle ja tajuaa, että kello onkin mennyt eteen päin niin että humahdus vain! Tuli kevyt kiire töihin.


[ 11:00 ]

Olinhan minä kaupalla, mutta lykkäsinkin vain lapun oveen, että "Pieni hetki" ja karkasin pankille rikkomaan rahaa, että on jotain, mistä antaa takaisinkin. Vähän alkoi heikonlaisesti olemaan kolikoita ja pienempiä seteleitä.


[ 11:20 ]

Olipas pankissa paljon asiakkaita. Sai ihan jonottamalla jonottaa vuoroa. Katsoin sitten siinä oheessa jotain luontodokkaria hanhista.

Kaupalla lykkäsinkin sitten kassan kuntoon, avasin oven ja päästin taas kisumaton ovelle ja kukkanen taas siihen vierelle. Pohdiskelin, että miten saisin laitettua sen esitteen fiksusti oveen ja päätin, että teippaan sen sitten vaikka toiseen esitteeseen kiinni, niin että esite näkyy, kun ovi on auki  ja myös silloin, kun se on kiinni.


[ 11:25 ]

Tulipa asiakas ja osti ruokosokeria ja irtoroobios-teetä. Kertoi että on mainostellut kavereilleen sokeria, että hyvää on ja pohti, montakohan on tullut sitten lopulta jopa hakemaan. Tuumasin, että kyllä sitä täältä tullaan melko usein hakemaan.


[ 11:30 ]

No nyt on esite ovessa. Tadaa!

 
Lisätietoja tästä tapahtumasta: Maailma kylässä


[ 11:50 ]

Asiakas! Niin no, asiakashan hänkin, mutta, kukkakaupalle. Tuli ovesta sisään reippaasti ja silmäili ympärilleen. Katsoi sitten minuun ja tuumasi, ettei taida ollakaan kukkakauppa tämä. No, ei ole ei. Lohdutin, että hän ei ole ainoa, joka tänne ajatuksissaan tulee ja huomaa olevansakin väärässä kaupassa.


[ 12:00 ]

Lounasta hakemaan! Valinta on vaikea!


[ 12:15 ]

Juuri sain lounaan tuotua (leikkele, lohkoperunoita yrteillä, jotai chilitahnaa ja salaattia), kun tuli asiakas reippaasti sisään.

"Päivää päivää"
"No terve! Mun kyl piti mennä kukkakauppaan."
"Juu, ei se mitään!"[ 12:20 ]

Tulipa sitten toinen asiakas ja päiväpeittoja kyseli. Esittelin meidän kahdet päiväpeitot, mitä meillä vielä hyllyillä on. Pyysi nähdä vaaleamman ja avasin sitten sitä hänelle. Tuumasi sitten, että hän kyllä ostaa sen ja meni katsomaan sitten vielä shamppoota lisäksi. Kysyi muovikassia päiväpeitolle, mutta kerroin, että meillä on vain näitä paperikasseja ja kangaskasseja täällä myynnissä. Päätti sitten paperikassin ottaa ja taittelin päiväpeiton niin että se mahtui nätisti sinne. Meinasi sitten maksaa 100e setelillä, mutta sanoin, ettei me voida ikävä kyllä ottaa vastaan niitä, kun me ei pystytä mitenkään tarkistamaan niiden aitoutta. Onneksi asiakkaalta löytyi sitten pienemmässä muodossa rahaa ja näin hän sitten sai maksettua ostoksensa.

Nyt vähän harmittaa. Olin meinaa katsellut sitä äitienpäivälahjaksi ja nyt se sitten meni.. Voih.[ 12:30 ]

Sisään pamahti asiak- No eipä ollutkaan. Sain esitteen kouraan tapahtumasta, joka on vielä vähän suunnitteluvaiheessa. Kuulemma lisätietoja tulee sitten kun tarkemmin tiedetään asioiden laidasta. Tämä selvä. Esite pöydälle pyörimään.


[ 12:40 ]

Epätoivon hetki, haarukka ja veitsi odotti vieläkin hakijaansa, että pääsisin tuhoamaan lounaan, mutta niinpä vain sitten kävi, että kun olin niitä taas lähdössä hakemaan, tulikin postin auto kaupan eteen ja päättelin, että se ei taida olla kukkakauppaan viemässä mitään. Noh, valtava pakettihan se sieltä tulikin. Postitäti puuskutti ja tuumasi, että vihaa näitä laatikoita ja tarkensi vielä perään, että on koko päivän joutunut valtavia laatikoita viemään. Ymmärrettävää kyllä, että alkaa hiljalleen mitta olla täynnä. Nimeä alle vain ja ihmettelemään, että mitä teen laatikon kanssa.

Päädyin työntämään sen lattian poikki ja hakemaan NYT ne tappovälineet, että pääsen VIHDOINKIN lounaaseen käsiksi.


[ 12:45 ]


Sähköpostissa oli vastaus, jota olin odotellut. Ylimääräinen pussi, joka meille oltiin lähetetty, ei haittaa yhtään mitään ja voidaan ihan hyvin myydä sen pois. Tämä selvä.

Sen lisäksi: AAAAAAAAAAAAAAAAH! TÄMÄ RUOKA ON NIIIIIIIIIIIIIIIN HYVÄÄ!! MIE PAKAHDUN! Tekee mieli mennä laittamaan ovi säppiin, ettei tänne tule ketään häiritsemään, kun mie lounastan NÄIN IHANAN MAKUISTA RUOKAA! AAAAAH!


[ 14:10 ]

Asiak-! Eip, kääntyi sisäovella pois. Taisi olla menossa kukkakauppaan hänkin.


[ 14:20 ]

Nyt on osa tavaroista hyllytetty ja laitettu varaston puolelle. Lisää riittää. Paperihommatkin pitäisi tehdä, mutta kai ne kerkiää maanantainakin hoitaa.


[ 14:55 ]

Vaihteeksi ovelle jäänyt asiakas, joka tajusi tulleensa väärään kauppaan. Nyyh. Miten nyt tällä tavalla tänään näitä oikein on riittänyt?


[ 15:00 ]

Kollega tuli paikalle ja pääsisi lähtemään jo kotia, mutta näiden tuotteiden hinnoittelut ja hyllytykset on aivan kesken ja pelkään että tulee katastrooffi, jos annan kollegan hoitaa nämä itsekseen.. Noh, kaipa ehdin sitten maanantaina tehdä korjauksia. Mutta nyt vähän vielä hyllyttämistä ja hinnoittelua.


[ 15:20 ]

No jaa, kai se on joskus karattava kotiakin. Viikonlopun viettoon ja sillä tavalla.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti