maanantai 7. huhtikuuta 2014

Ky-ly-mä!

[ 10:50 ]

Postilaatikolla oli sama tilanne kuin aiemmin. Mitään uutta ei ollut tapahtunut tässä välissä.

Kaupalle päästyä ja ovesta sisälle asti astuttua kohtasin melkoisen yllätyksen. Semmoinen kevyt paskan haju tulvahti oikein mukavasti sieraimiin. Kävin kurkkaamassa vessan, mutta siellä kaikki oli ok. Ei mitään. Ainoa, mikä haisi vähän, oli roskis, joka ei ole vielä edes niin täynnä, että sitä viitsisi vielä viedä. Sekö se sitten on?

Pakko se on käydä viemässä pois kaiken varalta, koska kukaan ei tule takaisin tänne, jos täällä haisee edes pienellä viittauksella paska.


[ 10:55 ]

Pöydällä oli odottelemassa lappu viimeisestä käyttöpäivästä ja parasta ennen päiväyksistä. Kovin siinä perusteltiin, että me voidaan myydä alennuksilla päiväyksetkin ylittäneitä tuotteita. Jännittävää, että edellinen kauppias taas teki minulle hyvin selväksi, että niitä ei todellakaan myydä. Täytynee tehdä hieman tutkimusta NYKYISISTÄ määräyksistä ja sitten jättää lappu kollegoille, miten homma menee, mikäli se risteää tuon lappusen kanssa, mikä minulle oltiin jätetty.


[ 11:00 ]

Avasin kaupan ja lykkäsin kukkasen pihalle.

Näyteikkunoihin oltiin tuotu jotain vanhoja pääsiäisyllätysmunia. Siis niitä keltaisia. Ihan rehellisesti, ne on rumia ja halvan näköisiä. Ja on tosi harmi, että minun kananmuna rairuoho projekti on pahasti kesken. Tänään olisi tarkoitus käyttää kananmunia niin paljon, että saisin ainakin kuusi munaa vapaiksi, joihin voisin tehdä suunnittelemani kasvatukset. Ja voisin vaikka siinä oheessa sitten, kun ne on edustavammat, paiskata nuo rumat tuolta pois.

Ihan oikeasti, hävettää.


[ 11:10 ]

Sitten taas paperihommien kimppuun ja alta pois.


[ 12:15 ]

Nyt on tullut muutamat sähköpostit käytyä läpitte ja lähetettyä muutamat eteenpäin.

Välillä tekisi mieli käydä vähän ravistelemassa erästä kollegaa, kun asioita ei hoideta kunnolla...


[ 12:20 ]

Niin, nälkä, sitä lounasta voisi hakea. Siellä olisi ainakin lihakeittoa. Mmmmmm~..


[ 13:30 ]

Taisin kuitenkin syödä sitä keittoa liikaa.. Nyt on vähän huono olo.. Mutta kun se oli NIIIIN hyvää!


[ 15:00 ]

Olin jo melko luovutuspisteessä, että tänään ei asiakkaita varmaan yhtään tule, kun on näin sateinen ja harmaa päivä. Kattien kanssa, sieltähän tuli asiakas ja ihasteli kovin kaikkea ja kyseli tumminta suklaata, mitä löytyi ja vähän hunajaa hiplasi, muttei sitä kuitenkaan sitten lopulta ottanutkaan. Sama oli tumman kaakaon kanssa, että meinasi vähän, mutta antoi sittenkin olla. Kertoi että tyttären muksuille on kaikkea ostellut täältä, mutta että heillä alkaa jo ikää olemaan kuitenkin jo, ettei enää oikein ole, mitä ostaa.

Kortin kanssa meinasi maksaa, mutta muisti sitten itse, että käteinenhän täällä käykin ja olihan sitäkin mukana. Hirmu tyytyväisenä lähti sitten kaupasta ja tuumasi että nähdään varmasti taas toiste.


[ 15:30 ]

Tässä kohtaa on hyvä todeta, että tämä veto täällä kaupalla on ihan oikeasti aivan naurettava. Nytkin on ulkotakki päällä ja kaulahuivi kaulassa, kun paleltaa koko ajan. Ja pelkään että menee lihakset taas jumiin jatkuvasta kylmästä...


[ 16:25 ]

Meinasin sitten nukahtaa istualteen. Nämä hiljaiset hetket ovat jotenkin todella väsyttäviä ja tämä kylmyys ei auta asiaa, kun tulee automaattinen unetus päälle, jos pidemmän aikaa on liikkumatta. Tajusin vain juuri ennen uneen lipsumista, että hittolainen, minähän olen töissä ja etten voi nukahtaa tänne! Tuli mystisesti virkeämpi olo.


[ 18:00 ]

Ja näin on yksi hiljaisempi päivä taas ohitse. Ovi kiinni ja kassa rapsuttamassa. Kukkanen sai taas vähän kastelua ja pääsi pöydälle odottelemaan huomista.

Työolosuhteille täällä pitäisi oikeasti tehdä jotain. Ei pelkästään minun takia, vaan jokaisen työntekijän takia. Kesällä täällä ehkä on oikeasti lämminkin, mutta talvi, kevät, mahdollisesti syksy.. Tämä jatkuva vetäminen ja kylmyys tulee aiheuttamaan ongelmia. Minä en osaa sanoa, mikä olisi oikein tapa lähestyä tätä ongelmaa, eikä minulla ole antaa ratkaisuja, mutta se homma ei suoranaisesti kuulu minulle, vaan jollekin rakennusammattilaiselle, joka tietää, miten homma pelaa.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti