perjantai 16. toukokuuta 2014

Ei se tainnut sittenkään olla keskiviikko

Hyppään aamusta auton kyytiin ja käynnistän auton. Sade tiputteli pieniä pisaroita ikkunalle ja toivoin hartaasti, ettei se siitä yltyisi, ennen kuin pääsen kaupalle. Sitten saisi sataa niin kovaa kuin siltä tuntuu. Stereoista pärähti Daath - Death on the Dancefloor. Siinäpä vauvalle mahaan ihmettelemistä, itse jamittelin ihan fiiliksissä.


[ 10:55 ]

Kaupalla kassa sukkelaan kuntoon. Kukkakauppa on taas osannut jättää meidänkin näyteikkunalle tilaa, niin ei tarvitse tänäänkään mennä sinne vähän juttelemaan.


[ 11:00 ]

Lukko auki ja kisumatto kukkasen kanssa pihalle. Tervetuloa taas tämän päivän puolesta! Tällä kertaa jätin kyllä ulko-oven kiinni ja avasin sisäoven, kun ulkona on niin kurjahko sää ja kylmä.


[ 11:30 ]

Kollega soitti ja kysyi jääkapin hyllyn kokoa. On tuomassa leivottua juttua tänne huomiseksi ja tarvitsi tätä tietoa. Pyysin soittamaan 5min päästä, niin ehdin mittaamaan.


[ 11:45 ]

Sieltähän hän taas soitteli ja kerroin mitat. Tällä mennään ja luultavasti tänään vielä nähdään minun vuoron aikana.


[ 12:30 ]

Pakko hakea lounasta! Unohdin taas ihan onnellisesti!


[ 12:55 ]

Tuli asiakas, joka ei ollutkaan asiakas, vaan pyysi apua, että mistä löytyy poliisiasema. Neuvoin reitin. Asiakas pohti, että muistelisi poliisiaseman olleen siinä Prisman vieressä. Sanoin, että niin kauan kuin minä olen täällä asunut, se on ollut aina siellä Prismalta pois päin, alamäen puolessa välissä.


[ 13:20 ]

Tuli kaksi asiakasta. Suunnistivat suoraan saippuahyllylle. Toinen tuumasi, että oli unohtanut ottaa purkkeja mukaansa. Kysyi sitten, olisikos meillä antaa. Sanoin, että meillä on varastossa jonkin verran. Tiskiaineelle löytyi litran purkki ja yleispuhdistusaineelle 750ml. Sillä välin kun olin putsailemassa jälkimmäistä purkkia muutamasta yli menneestä pesuainetipasta, asiakkaat olivat keränneet itselleen 15 vihreää paperia, lahjakangaspalan ja "viinipullo"kassin. Meinasi lähteä hakemaan käteistä seinältä, mutta sitten toinen asiakkaista sanoi, että hän kyllä voi maksaa, ettei ole huolta. Näin toimittiin ja kaikki olivat tyytyväisiä.


[ 14:20 ]

Kollega tuli kaupalle käymään ja huomasi heti että me oltii riehuttu täällä hyllyjä eri paikoille. Kyseli sitten, että onko syyhynnyt kädet että vielä jotain vaihtaisi eri paikkaan ja sanoin, että kyllä me ollaan siitä vähän puheltukin ja näytin meidän kassan paikan vaihtosuunnitelmaa. Kerroin myös meidän juonista kartan päivittämisen suhteen. Kuulemma hyvältä kuulostaa, niin sittenhän se onkin hyvä meidän täällä riehua.

Tyhjin käsin ei tarvinnut lähteä, kun mukaan lähti paketti mysliä, tummaa africafea, teetä (se oli se viimeinen kappale alelaarista) ja FairBreak -paketti.

Puhelin soi kesken kaiken taustalla, mutta siellähän sitten soi, eipä sille mitään oikein mahtanut. Sitten kun pääsin kurkkaamaan, että kuka sieltä yritti sitkeästi soittaa, niin se oli jokin vieras numero. Koitin soittaa perään, mutta sain luurin korvaan. Noh, jos on asiaa, niin soittaa varmaan uudestaan.


[ 14:40 ]

Jee, vaihtovuoron kollega tuli paikalle! Ei muuta kuin roskat roskikseet, tiskit kuntoon ja karkaus viikonlopun viettoon!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti