torstai 22. toukokuuta 2014

Pakkaa pakkaa, jumittaa, niin ja voisi palvella asiakkaitakin!

[ 11:00 ]

EHDIN!!! Kauppa äkkiä auki vain ja TADAA!

Puuhlääh. Tulipa taas kiire aamusta, kun ajatukset harhaili aika valtoimenaan miljoonassa asiassa samaan aikaan.


[ 11:10 ]

Eilisen hiljaisuuden jälkeen oli aika virkistävää, että heti aamusta tuli asiakas, joka olikin meidän vakkareita. Kävi ostamassa kortin ja kivisydämen lahjaksi. Katseli vähän uusiakin tuotteita ja pohdiskeli riipputuolia parvekkeelleen. Ei ollut ihan varma, saisiko kiinnitettyä koukun sinne hyvin.


[ 11:20 ]

Tuli jo toinen asiakas, joka olikin tuttua porukkaa. Juteltiin sitten siitä maailma kylässä -tapahtumasta ja siellä olevista mahdollisuuksista myydä arpoja. Suosittelin ottamaan puheenjohtajaan yhteyttä, että hän varmasti tietäisi kuitenkin minua paremmin niistä asioista. Piirsin vielä karttaan, että missä meidän paikka kojulle on, että osaa sitten tulla oikeaan paikkaan.

Niin ja siis tosiaan, tässä nyt teille kaikille lukijoillekin vähän infoa: Maailma kylässä.


[ 11:30 ]

Aviomies tuli hakemaan auton avaimet. Kaverille vilkutin ulos, kun ei se fillarin kanssa kehdannut sisään tulla. Hihihi!


[ 11:40 ]

Tutun näköistä porukkaa tuli. Betelistä nimittäin. Vaihteeksi myymässä kortteja. Pakko oli taas sanoa, etten voi ostaa. Ja edelleenkin minua hämmentää, että miksi he tänne asti tulevat Hyvinkäältä myymään. Pelkkiin bensoihinkin menee jo rahaa! Saavatko he sitten niitä korttejaan myytyä niin paljoa?


[ 12:15 ]

Lounasta hakemaan. Tänään on KEBABA-PÄIVÄ!


[ 12:40 ]

Tulipa asiakas ja kysyi, että käykö meillä kortti. Noh, ei käy. Mutta sanoi sitten tulevansa vähän myöhemmin uudestaan käteisen kanssa, että tahtoisi ostaa amppelin, kun ne on niin kivan näköisiä. Mikäs siinä, tervetuloa vain!


[ 13:00 ]

Tuli asiakas ja kyseli, että mikäs kauppa tämä on. Kerroin vähän ja asiakas kiersi kaupan ympäriinsä. "Vai että sellainen." Oli hänen kommenttinsa ja käveli ulos kaupasta. Hahaha, selvä!


[ 13:30 ]

Kollega tuli pyörähtämään ja juteltiin vähän pakattavista tavaroista. Melkoinen homma edessä, varsinkin kun kaikki pitäisi jonnekin saada mahdutettua kanssa, että saadaan mukaan kaikki. Alkaa laatikot olemaan vähän vähissä ja tavaraa riittää!


[ 16:05 ]

Tuli asiakas ja meni aikas sukkelaan kaffe-hyllyille. Kyselin sitten, että mikähän mahtaisi olla hakusessa, kun hän sieltä pari pussia pikakahvia kahmaisi kouraan. Näillä mennään ja asiakas lähti tyytyväisenä jatkamaan matkaansa.


[ 16:15 ]

Tässä totesin, ettei meillä riitä laatikot, ellen ala tyhjentämään varastolaatikoita, että saisin pakattua kaiken, mitä sinne tapahtumaan on lähdössä tavaraa mukaan. Huh huh!


[ 17:15 ]

Varainhoitaja tuli pyörähtämään kaupalle ja haki laskun ja minun raskaudesta lappusen. Samalla vähän chekkasi, että missä mennään pakkaamiseen nähden. Tässähän tämä. Tila loppuu kesken!


[ 18:05 ]

Jaahas, kauppa tulisi taas sulkea. Pakattavaa vielä olisi. Hinnatkin vielä kirjaamatta. Ja laput tekemättä. Nyyh. Huomenna pitää puurtaa!

Ei muuta kuin kassa laulamaan, ovi sulki, kamppeet sisään ja kotia kohden!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti