tiistai 13. toukokuuta 2014

Riehuttiin minkä kerittiin ja oltiin ahkeria!

Sovittiin aviomiehen kanssa, että hän hakee auton vähän myöhemmin, joten kävin jättämässä sen lukion parkkipaikalle. Se on mukavaa olla ajoissa liikkeellä, kun ei ole mihinkään kiire ja kaiken saa tehdä kaikessa rauhassa.


[ 10:50 ]

Postilaatikossa oli vain toiselle firmalle kirje, mutta pakko oli käydä tarkistamassa laatikko, vaikka postit ovatkin nyt tulleet melko suoraan käteen tänne kaupalle. Liekö jakajilla niin kiire vai mitähän ihmettä, että tänne tuovat. Ehkä pahin moka heiltä on silti ollut, että kauppa ei ole ollut vielä auki ja ovat jättäneet postit ovenkahvaan. Ja siis ihan laskun. Ei niin saisi tehdä. Mitäs sitten, jos joku keksii napata jonkun meidän laskun siitä ihan piruuttaan? Dun dun duu..


[ 10:55 ]

Ei muuta kuin kassa kuntoon ja hetken aikaa hengähdystä ja päivän suunnittelua. Tarkoitus olisi vähän riehua hyllyjä ristiin rastiin ristikkäin eri paikoille. Joskos saataisiin vihdoinkin elintarvikkeet erilleen saippuoista.


[ 11:00 ]

Harjoittelija pääsi avaamaan oven ja kastelemaan kukkasen (nyt kun taas muistin, että sekin piti tosiaan kastella *köhköh*). Päivä on startattu.


[ 12:15 ]

Tuli kaksi asiakasta samaan syssyyn, juuri kun olin suunnitellut karkaavani hakemaan lounasta. Eipä siinä mitään. Toinen asiakas tuli oikein määrätietoisesti hakemaan inkiväärilimua ja oikein kaksi tölkillistä! Pillimehuja hieman katseli ja kehaisin niitä, että oikein hyviä kyllä ovat. Kassalla vielä hieman pohti suklaata, mutta tuumasi, ettei rahat nyt vain riitä, vaikka kuinka sitäkin haluaisi. Toinen asiakas kierteli sen aikaa ympäriinsä ja tuumasi sitten ensimmäisen lähdettyä, että hänen täytyisi ehdottomasti palata tänne toistekin, paremmalla ajalla. Kuulemma on kaikkea ihanaa hyllyissä. (Nii'in! Tiedän! Minäkin ostaisin puolet hyllyistä tyhjiksi, jos olisin rikas!)

Mutta nyt kyllä karkaan hakemaan sitä lounasta! Kyllä meidän harjoittelija pärjää.


[ 14:45 ]

Aviomies tuli pyörähtämään ja nappaamaan auton avaimet, samalla kun vaihtoi rullaluistimet tavallisiin kenkiin. Koitin houkutella ostamaan meille Imperial Mintsejä, koska ne on NIIIIIIN hyvää, mutta ei sitten kuitenkaan taipunut, vaikka rahaa olisi ollut. Yhyy!


[ 13:25 ]

Tulipa kaksi asiakasta ja pyysivät africafea. Kysyin, että mitäs niistä saisi olla, niin 10 pussia pikakahvia. Mikäpäs siinä sitten! Ostivat vielä paperipussin, että saivat kuljetettuakin ne. Toinen joskus aikoinaan kuulemma ollut Tansaniassa ja siellä jo tottui juomaan. Asuvat kuulemma vähän pidemmällä, niin on hyvä ostaa paljon kerrallaan. Ymmärtäähän tuon.


[ 14:20 ]

Tulipa asiakas ja perästä toinen. Toinen oli ripeämpi ja osti kaksi pussia pikakahvia. Ensin tullut ei lopulta ostanut sittenkään mitään.

Samaa aikaa olimme tyhjentäneet hyllyjä, jotta voisimme siirtää ristikkäin niiden paikkoja. Haavereiltakaan ei säästytty, sillä harjoittelija onnistui saamaan tikun sormeensa, joka lähinnä teki reiän. Tietenkään ilman minun superensiapu 1 -korttitaitoja ei oltaisi selvitty ja ennen kaikkea minun pientä ensiapupakkausta, josta leikkelimme pieneen haavaan sopivan laastarin.


[ 14:30 ]

Tuli jälleen asiakas, hyöri ja pyöri. Pahoittelin, että meillä oli vähän hyllyt sekaisin, mutta sanoi, ettei se haittaa. Ei sitten kuitenkaan lopulta ostanut mitään.


[ 14:45 ]

VALMIS! Saatiinpas siirrettyä. Ja kyllä nyt on parempi kuin ennen!


Huomatkaa, että meillä tosiaan ON se toinenkin kukka olemassa.



[ 15:45 ]

Tein eeppisen laskun tuotteista, joita oltiin käyty ostamassa (piikkiin) ideapalkinnoiksi.


[ 16:15 ]

Riehuttin vähän takahuoneen puolella amppelien järjestyksienkin kanssa. Nyt ne on edes VÄHÄN enemmän loogisesti jossain järjestyksessä. Pitkät pitkien kanssa ja saman näköiset keskenään kavereita. Jee!


[ 16:20 ]

Loput (5kpl) ideapalkinnot lähtivät varainhoitajan mukana.


[ 17:15 ]

Liekö ollut päivän viimeinen asiakas, mutta tuli hakemaan suklaata. Kovin oli menossa tutuille ja turvallisille hyllyille, mutta sainpa houkuteltua kurkkaamaan mein uutuuksia ja myin sitten yhden FairBreak -patukan. Jee!


[ 18:00 ]

Nonni, päivä on taas pulkassa. Harjoittelija hoiti mallikkaasti kaupan sulki ja toi kassan laskettavakseen.

Kiusasin vielä perään vastuullisemmalla hommalla. Hue hue hue!

Piia the evil kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti