keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Tänään olisi se keskiviikko, mutta tuntuu maanantailta

[ 11:00 ]

Jos en olisi viipynyt aamiaisella niin pitkään mieheni työpaikalla, olisin ollut reippaasti ajoissa töissä. Tänään sitten ei mennytkään ihan putkeen. Mutta onneksi harjoittelija oli tullut tällekin päivälle, niin saatiin kauppa auki pikapikaa.

Tässä meidän hieno teline amppeleineen ja tuulikelloineen.


[ 11:20 ]

Ryhdyin hoitamaan paperihommia, elikkäs tulostushommia ihan noin niin kuin viikonlopun Maailma kylässä -tapahtumaa ennakoiden. Tein siihen perään vielä eilisen päiväkassatositteen ja päivitin pääkassan.

Siinä kun harjoittelijan kanssa tutkittiin lappuja, että mitä pitäisi pakata mukaan sinne tapahtumaan, todettiin, ettei mitään listaa ollutkaan tehty elintarvikkeista tai mistään muista. Oli vain merkattu, että pitäisi jostain listasta katsoa. Jota siis ei ole missään. Ja tietenkin siellä luki että minä ja kollega pakattaisiin ne. Eli se olisikin perjantain hommia. Ihan rehellisesti, ei kyllä kiinnosta töiden jälkeen jäädä vielä pakkaamaan kamaa, jonka olisin voinut JO pakata aiemmin. Pikkuhiljaa jos ei muuten. No jaa, se jää nyt nähtäväksi, tuleeko listaa tässä tämän päivän aikana vielä sähköpostiin, vai jääkö se perjantain hommaksi.


[ 12:00 ]

Tuli asiakas, joka ilmeisesti oli ennemmin menossa kukkakauppaan, mutta kyseli kynttilämansettia. Ihan rehellisesti en edes tiennyt, mikä se on, ennen kuin asiakkaan lähdön jälkeen googletin, mistä oikein oli kyse. Tarjosin kyllä meidän "kynttilä vatia", mutta se nyt ei ollut ihan se, mitä hän haki. Niin ja mansetteja ei meillä täällä tietääkseni ole ollenkaan.


[ 12:15 ]

Kävin viemässä paperiroskat kahdessa erässä ja jätin harjoittelijan vastuulle kaupan pystyssä pitämisen. Toisen vientireissun aikana kävin takaisin päin tullessa kurkkaamassa postit ja hain lounasta.

SISKONMAKKARAKEITTOA JA VESI- JA HUNAJAMELONEITA!!! AAAAAAAH!!!!


[ 13:20 ]

Hidas on sytytys. Voisi katsoa varmaan noita parasta ennen listoja tarkemmin, ennen kuin merkkailee mitään. Tälle kuulle oli menossa vaikka ja mitä vanhaksi!! Noh, ei auttanut kuin tehdä lisää alelappuja ja huudella ihmisille, että "TULUKEE OSTAMAAN!!"Todellisuudessa olin siis käymässä läpi jo seuraavan kuun mahdollisia alennuksia, kun huomasin, että tältä kuulta oli kokonaan unohtunut muutamat välistä.


[ 15:30 ]

Kollega pamahti paikalle. Olimme tätä ennen riehuneet parasta ennen lappusen kanssa ja kirjanneet tietokoneelle uudet päivämäärät ja tuotteet listalle.

Käytiinkin nyt läpi niitä tapahtumaan tulevia tuotteita. Huh huh, kyllä helpotti, ei tarvitse sitä enää miettiä ja kuumotella.


[ 16:20 ]

Kollegan lähdettyä, tulostin uuden vihdoinkin sen parasta ennen -lappusen tuoreena. Alettiin työstämään nimilappuja, hintalappuja ja keräämään tuotteita laatikoihin valmiiksi viikonloppua varten.


[ 17:40 ]

Saatiin aika hyvin pakattua osa tavaroista ja ihmeteltyä tekemistä huomiseksi. Harjoittelijan päästin syömään vähän lisää evästä aiemman taukonsa lisäksi. Onhan se eri asia syödä vain vähän, kuin syödä kunnolla vähän enemmän, niin kuin itse pääsen lounaani kanssa tekemään.


[ 18:00 ]

Olipas siinä päivä. Nollapäivä. Onneksi oli edes muuta tekemistä. Kassakone laulamaan ja rahat laskentaan. Ovi lukkoon ja ulkokamat sisään. Huh hah hei, päivä ohi ja silleen. Kotiin!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti