torstai 15. toukokuuta 2014

Joko päivä meni?

[ 10:55 ]

Kauppa odottelee valmiina. Kassa vain tarvitsee kurkata kuntoon ja se on siinä.


[ 11:00 ]

Ovi auki asiakkaille ja kukkanen kisumaton kanssa pihalle. Tervetuloa!

Kukkakauppa ei tällä kertaa laittanut sitä isoa kukkaa tuohon meidän ikkunan kulmalle, ehkei minun tarvitse sitten mennä sanomaan ainakaan tänään siitä mitään.


[ 11:45 ]

Oh! Minun ihana harjoittelija tuli tänne pyörähtämään! Kuulemma koulu päättyi jo ja seuraava päivä onkin etäpäivä. Huh huh! Mutta mikään ei ole niin ihanaa, kun että tänne tulee ihania ihmisiä oleskelemaan hetken aikaa! Ei tarvitse yksikseen olla.

Niin ja juonittiin me vähän tekemistäkin. Vaihdetaan vähän asioiden paikkoja mahdollisesti lisää ja käydään vähän pistämässä meidän hienoa karttaa parempaan kuosiin. Juonitaan ja suunnitellaan ja ideoidaan. Hihihihi!


[ 12:15 ]

Harjoittelija lupautui jäädä katsomaan kaupan perään sillä välin kun käyn hakemassa lounasta. Siis ihan oikeasti, parempaa harjoittelijaa ei kyllä voisi saada! Vapaa-ajallaan ja vapaa ehtoisesti auttaa!


[ 12:30 ]

Täällä pyörähti mies tuomassa esitteen. Pitäisi vissiin laittaa se ainakin jossain kohtaa ikkunaan.


[ 13:20 ]

Tuli ihana asiakas pariskunta ostamaan nyt vihdoinkin sen olkalaukun, mitä he silloin aiemmin aikoinaan kävivät katselemassa lahjaksi. Nyt oli kuulemma väri selvillä, että mikä on hyvä. Lupasin sitten 2 viikon takuun, että jos se väri ei miellytäkään, niin voi vielä kuittia ja hyvää kuntoa vastaan vaihtaa toiseen väriin.

Kassalla kävi sitten hassusti ja korttia taas oltiin kovin tarjoamassa. Isäntä sitten otti vastuulleen käydä hakemassa puuttuva summa. Sillä välin emäntä


[ 16:00 ]

Tuli tuttu asiakas hakemaan suitsukkeita. 4 pienempää pakettia lähti tällä kertaa mukaan. Pärjää taas hetken aikaa.


[ 16:15 ]

Oho, tuli toinen asiakas. En ihan ehtinyt auttamaan ovelle, kun oli jo päässyt rollaattorinsa kanssa sisälle asti. Pyysi 5 pussia pikakahvia ja kun ne olin tuonut, halusi vielä molempia tarjoussuklaita ostaa maisteltavaksi. Noh, iskin nekin kassaan, kun sitten asiakas vielä keksi, että oikeastaan voisi ottaa vielä yhden Haiti-kahvin. Näillä eväillä sitten olikin hyvä jatkaa. Poistuessa pääsinkin sitten tarjoamaan apua oven kanssa.


[ 18:00 ]

Melkoisen hiljaisuuden jälkeen, oli aika laittaa kauppa kiinni. Närästyksen määrää ei voi kuvailla ja tuskissa kellon siirtymistä kohti sulkemisaikaa oli melkoisen masentavaa odotella.

Nyt on kyllä taas päivä pulkassa. Aamulla täytyy vähän mopata, kun lattialla on sen verran kertynyt roskaa.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti