perjantai 27. kesäkuuta 2014

Hihihi, perjantaiiiii!

Käytiin aviomiehen kanssa kaupassa, ennen minun töitä, koska lähdemme isommalla porukalla suoraan mökille työvuoron jälkeen. Olimme tulossa kaupalta ja tarkoitus oli että hyppäisin työpaikan kohdalla pois. Paitsi että rakas aviomieheni oli ajamassa suoraan kotopuoleensa viemään ostokset kylmään. Huomautin siinä valoissa ollessamme, että olisi ihan kiva päästä ajoissa töihin, että ei hän kyllä varmaan minua tarvitse siihen, että vie ostokset sinne valmiiksi. Hihi. Ei muuta kuin ympäri, että pääsin töihin.


[ 10:55 ]

Kaupalla oli taas helpot hommat odottamassa, kassa kuntoon, valot päälle. Kevyt suunnittelu, mitä teen mitenkin päin. Lattian luuttuaminen kun siellä oli vielä pesuainepulveria ympäriinsä.


[ 11:00 ]

Sitten ei muuta kuin ovi auki ja rekki, kukka ja kisumatto ulos. Welcome!


[ 11:05 ]

Vielä kun muistan niin voisi käydä tyhjentämässä pesuainelaatikko tonkkaan. Helpompi pumpata.


[ 12:10 ]

Jee! Ensimmäinen asiakas! Tai no, asiakas ja asiakas. Tuli ensin kyselemään mahdollisia vapaita työvuoroja kesälle. Sanoin, että heinäkuu on aika hyvin nyt katettu, että kannattaa varmaan jo elokuusta katsella jotain. Tuumasi sitten, että miettii sitä vähän myöhemmin. Osti kuitenkin espressoa ja


[ 13:00 ]

Tuli asiakas, joka kierteli ensin vähän kauppaa ja kaiveli sitten avaimenperien joukosta norsun. Sanoi, että oli juuri mennyt avaimenperä rikki ja kaipasi juuri sellaista. Kyseli sitten limua. Pahoittelin ja sanoin, että eilen olen myynyt viimeiset. Hän päätti sitten ostaa pillimehun, koska oli kuulemma kova jano.


[ 13:10 ]

Hieman nuorempi asiakas tuli sisään ja kierteli aikansa siellä täällä. Kysyin sitten, että oliko etsimässä jotain erityistä, vai mahdollisesti vain katselemassa ja pistämässä mieleen, jos jotain kivaa löytyy. Katselemassa kuulemma, kun ei ollut koskaan käynyt. Mitään ei kuitenkaan tarttunut mukaan, kohteliaasti ovella kuitenkin kiitti.


[ 13:50 ]

Tuli kolme pikkuista ja heidän äitinsä. Lahjaa olivat kuulemma tulleet ostamaan. Rahalippaat kiinnostivat ensin, sitten sydämistä valittiin yksi jokaiselle. Lopulta näistä kuitenkin luovuttiin ja löytyikin nätti kivikoru, jonka kaikki kolme hyväksyivät. Pari isompaa pakettia suitsukkeita tuli mukaan. Korulle mietittii värikästä pussia ja passipusseista löytyi sellainen sopivan sävyinen. Sitten amppeleista kyseli, että myydäänkö naruja erikseen. Sanoin, että amppelit ja korit myydään tosiaan erikseen. Niistä yksi oli erityisesti mieleen ja kävin hakemassa sellaisen sitten takaa. Sillä välin sadekepit pääsivät kokeiluun. Jokainen vatkasi omaa ja koitti kuulla, millainen ääni tulee mistäkin. Yksi kapeampi ja pieni lopulta vei voiton ja tuli valituksi. Korttejakin ihasteltiin kovin, mutta kortti löytyi jo omasta takaa, niin ei ollut tarvetta. Passipussikin meni takaisin paikalleen, kun olikin vielä kivempi kankainen lahjapussukka.

Ensin maksettiin kaikki muut, paitsi se sadekeppi. Sitten laskettiin loput rahat ja todettiin, että ne riittävät hyvin siihen ja se sitten pääsi sittenkin vielä ostosten mukaan. Kyllä siinä oli huisi porukka iloisia ja pirteitä tapauksia. Itsekin tulin paremmalle päälle!


[ 14:25 ]

Innokas vaihtovuorolainen tuli jo kaupalle ilmoittautumaan. Sanoi kuitenkin menevänsä vielä syömään, ennen kuin tänne varsinaisesti tulee. Kysyi, jos voi jättää kuitenkin laukkunsa tänne odottamaan. No tietenkin! Nauroi sitten perään, että jos joku sen haluaa kuitenkin ostaa, niin paras myydä hyvään hintaan! Hihi!


[ 14:45 ]

Paperihommat äkkiä kuntoon, tiskiäkin pitää tiskata ja roskis käydä viemässä, ennen kuin vaihtovuorolainen valtaa paikan. Muuten hävettää!


[ 15:05 ]

Puuhlääh! Viimoiset jutut vielä ja äkkiä mökille!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti