maanantai 16. kesäkuuta 2014

Voe maanantai

Voi

Hyvää

Päivää...

Niin, kaipa välillä on tämä tällainen MAANANTAI, kun mikään ei tunnu sujuvan ja suunnilleen itkettää vain.

Ensinnäkin, kotoa lähtiessäni töitä kohden huomasin, että olin unohtanut huppari-takkini kotopuoleen, 45km päähän. Siellä oli mm. kotiavaimeni ja kaupan avaimet. Epätoivon leimahdus ja kevyt paniikki. Onneksi tiesin, mistä voin käydä kyselemässä vara-avainta.


[ 11:05 ]

Kaupalla. Kassaa pääsin tutkailemaan kuntoon ja siellä olikin lauantailta terveisiä, että oli tapahtunut joku moka ja tarvitsisi tutkailla, että mitä missä ja milloin. Päätin tutkia hetken perästä, että ensin hoitaisin vain kassan pohjat kuntoon ja palaisin sitten astialle.


[ 11:10 ]

Sain juuri laiteltua oven auki ja kamppeet pihalle ja päästyä tutkailemaan, että mitäs sählinkiä oli tapahtunut ja sain puhelunkin, jossa tämä vapaaehtoinen teki synnintunnustuksen ja päästin hänet kyllä pälkähästä, koska hei, mokia sattuu. Huomasin sitten, että päiväkassakuitin reunan yli oli mennyt osa numeroista. Ensin ajattelin, että kuittirulla olisi ollut kassakoneessa huonosti, mutta sitten tajusin, että sinne oltiin laitettu kapeampi kuittirulla sisään, kuin mitä siellä kuuluisi olla.

Kävin kaivelemassa meidän kätköjä ja varastoja läpi ja löysin ainoastaan samoja, liian kapeita kuittirullia ja vastaavasti liian leveitä kuittirullia. Ahdistus nosti päätään. En voi tulostaa asiakkaille liian kapeita kuitteja, mistä puuttuu puolet hinnoista. Kaupan oveen lappu "Pieni hetki" ja nokka kohti Lohjan konttorikonetta.


[ Mysteeri ]

Niin, tulin sitten takaisin kuittirullakasan kanssa ja sain laitettua ne kutakuinkin fiksusti kassakoneen pöydän alalaatikkoon, vasemmalle puolelle.

Kaupan pääsin vihdoinkin avaamaan kunnolla ja olin tässä vaiheessa jo ihan puhki. Ja sitten tulikin ihana harjoittelija täällä käymään. Hänelläkin niin maanantai-päivä kuin vain saattoi olla. Kiitos hänen pääsin kuitenkin hakemaan lounasta.

Asiakkaitakin tuli ja meni, osa osti, osa ei. Kollegakin kävi välistä pyörähtämässä.

Ja kauppa meni kiinni 18:00. Heti perään kokousta.

Tänään olen kyllä ollut niin kujalla ja töttöröö ja puuhlääh, etten edes tänne ole saanut kirjoiteltua oikeasti kunnolla. Maanantai.

Piia the kauppias, kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti