keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Tänään oli keskiviikko. Ihan varmasti oli. Kai.

Protip of the day:
Pue valkoinen paita töihin. Käy ennen töiden alkamista syömässä vaaleanpunaista mehujäätä ja tiputa pari tippaa paidalle. Asiakaspalvelu -hommat sujuu varmasti paljon paremmin näin!


[ 10:55 ]

Kassa kuntoon ja valot päälle. Siitä on päivä hyvä aloittaa.


[ 11:00 ]

Kauppa auki ja menoksi. Laitoinpa mein telineen vähän eri paikkaan tällä kertaa esille. Josko nyt asiakkaat ei eksyisi tänne ihan kukkia etsimään, kun on selkeämmin ovella rekki roikottamassa kaikkea muuta.


[ 11:25 ]

Tuli asiakas ja kyseli amppelia ja siihen koria. Halusi erimuotoisen, kuin mitä siinä mallikappaleessa oli ja sanoin, että äkkiähän se olisi kokeiltu, että meneekö se siihen samaiseen amppeliin vaiko ei. Hyvinhän se meni. Ja koska meillä oli kahdenhintaisia ja aavistuksen erimallisia, vaikka kooltaan samankokoisia, niin asiakas päätti ottaa halvemman mallin. Mikä on ihan ymmärrettävää, kun nyt puhutaan jo 10e hintaerosta.


[ 11:35 ]

Tuli huisin hellyyttävä vanha mies kauppaan ja kysyi, että paljonka hän olisi meille velkaa. Kysyin sitten, että mistäs hän velkaa mahtaisi olla. Mies vastasi, että kukkasia kun on tilannut, niin kai niistä jotain tarviis maksaakin. Sanoin, että sitten kannattaisi kääntyä tuon viereisen kukkakaupan puoleen, että tämä on Lohjan maailmankauppa. Naurullahan tästä päästiin.

Ei tainnut sittenkään se rekin paikan vaihtaminen mitään auttaa. Hahaha!


[ 12:30 ]

LOUNASTA!!!


[ 13:25 ]

Ajattelin, että olisi hyvä idea hörpätä vieläkin todella kuumaa kalakeittoa. Lensi hienosti melkein koko kippo lattialle, kun poltin suuni. Niin ja protips: Lattiahan on hyvä ainakin kerran viikossa pestä kalakeitolla.


[ 14:20 ]

Olin ahkera. Tein paperihommat ajantasalle.

Korvasta kuoli myös kuulosolu. Vinkui hetken ja muu korva ei kuullut mitään muuta. Melkoisen hämärä tunne joka kerta.


[ 14:35 ]

Äitee soitti irtomyyntinä hoidettaviin pesuaineisiin liittyvästä lainsäädännöstä ja linkkasi lehtijutun. Tulostin jutun ja ajattelin ottaa perjantaina puheeksi, kun kerran kokoustellaan silloin. Taidan päästä pesuainetarran suunnitteluhommiin, niin ei tarvi jotain nipotuslainsäädäntöä miettiä.


[ 15:30 ]

Tulipa kaksi asiakasta. Toinen oli varsinainen asiakas ja kysyi, olisiko meillä ollut norsu-ovimattoa. Sanoin, että meillä kyllä on vain kisua tarjolla. Lopulta päätti, että jos hän nyt kuitenkin sellaisen ottaisi. Sitten koitti valita, minkähänlaisen kortin hääkortiksi ostaisi. Ehdottelin muutamaa, mitkä ainakin omasta mielestä sopisi hyvin ja asiakas lämpesi riikinkukoille itsekin. Näillä sitten hän oli tyytyväinen ja lähti jatkamaan päiväänsä.


[ 16:30 ]

Varainhoitaja tuli pyörähtämään, kun soittelin että meillä on kasa laskuja täällä odottelemassa. Juteltiin siinä vielä tovi ja kurkittiin vähän, että mitä kaikkia palkintoja voisi harkita lapsille tapahtumaa varten.


[ 17:00 ]

Tuli tuttu asiakas parivaljakko. Kaakaota, kolmet teet, paperikäärö, kortti ja universal stone lähti heidän mukaansa. Välissä kävin puhelimenkin puolella, mutta sanoivat, ettei haittaa, että he vielä katsovat, mitä ottavat. Ihania asiakkaita meillä!


[ 17:20 ]

Tuli asiakas, joka tuulikelloja mietti, kosko hänen vauvansa sellaisesta pitäisi. Tuumasi sitten, että hänellä on kyllä kiire nyt bussiin ja että hän tulee vaikka huomenna uudestaan katsomaan. Tämähän käy.


[ 18:00 ]

Havahduin pari minuuttia yli, että voisi tosiaan käydä laittamassa päivän päätteeksi oven kiinni. Tajusin kanssa siinä kamppeita sisälle kantaessa, että kukka parka ei saanut eilen vettä ollenkaan! Kassa kuntoon, kauppa valmiiksi, kukkaselle vettä ja sitten voisi alkaa tähtäilemään kotia kohden.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti