keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Jaa, että sellainen päivä tällä kertaa

Byyh, huono olo kulminoitui lyhyeeseen pöntönpalvontaan. Sinne meni minun aamun vitamiinit.

Ei se töihin tulemista kuitenkaan estänyt. Etova olo meni ohi kutakuinkin siinä samalla.


[ 10:50 ]

Postilaatikko oli kutakuinkin edelleen yhden kirjeen taktikalla. Mutta eipä ole meille. Sama siellä viruu vieläkin. Se toinen yhtiö ei oikeasti taida kovinkaan usein tarkistaa postejaan...


[ 10:55 ]

Valot päälle, avaimet ja kännykkä pöydälle, ulkovaatteet takahuoneeseen. Lounas odottamaan pöydälle lämmitystä.

Ei mutta hei! Kävin eilen nostamassa rahaa, että saan maksettua ostokset, jotka ovat täällä erikseen minua odotelleet! Hii! Ja ei haittaa, vaikkei tulisi muita asiakkaita ollenkaan, koska mie iskin juuri puolitoistasataa juuri kassaan. Hihi!


[ 11:00 ]

Hip ja hei, kauppa on jälleen auki asiakkaille!

Sähköpostin puolelta löytyi kolme postia, joista yksi oli ainoa asiallinen.


[ 11:15 ]

Hiukan oli jäänyt rästiin päiväkassatositteita (yksi oikeastaan), niin teinpä ne nyt sitten ja päivitin pääkassan. Pitää muistaa jossain kohtaan käydä rikkomassa rahaa, että saadaan valokuvailtaa varten pohjakassaa.


[ 11:30 ]

Oho, oli tullut lisää sähköposteja. En kyllä nyt ole ollenkaan varma, että pitäisikö niitä nyt lähettää eteen päin, vai onko ne enemmän vain ilmoitusluonoisia asioita. Hmm..


[ 12:10 ]

Tänään olisi tarkoitus siivota kauppaa vähän, kun täällä on pakkausroskia siellä täällä. Mutta ensin: Lounas!


[ 12:40 ]

Se lehteä jakeleva mies tuli ja moikkasi! Jee! Samaan aikaan sisälle tuli PizzaTaxin mies ja kysyi, että ollaanko me tilattu pizza tänne. Sanoin, etten minä ole tilannut. Sitten kysyi, että onko tämä kakkonen. No, sanoin, että kaikki tässä on kakkosta, että kannattaa varmaan soittaa tilaajalle.

Mutta olisihan se jännää tilata PizzaTaxi tänne.. hmmmm!


[ 13:30 ]

Joku soitti kaupalle markkinoinnista. No enhän minä siihen osannut mitään vastata. Annoin numeron, mistä asiaan ehkä jopa osattaisiin sanoa juu tai jaa.


[ 14:40 ]

Operaatio: Taittele kaikki paperiroskat mahdollisimman pieneen tilaan, jotta saan vietyä ne paperinkeräykseen yhdellä kertaa. Paperitollot vie meinaa aika turhauttavan paljon tilaa ihan turhaan!


[ 14:55 ]

Aika laittaa kauppa hetkeksi kiinni ja roudaa vähän roskia roskikseen.


[ 15:10 ]

Roskat ovat saaneet ansaitsemaansa kyytiä. Liekö aika muistaa kastella kukka! Hihi!


[ 15:25 ]

Hoo! Päivän ensimmäinen asiakas! Jee! Tuli ostamaan rokeria ja haudutettavaa roobiosta. Kuikki sitten kauppojen jälkeen vielä lompakoita vähän sillä silmällä, josko ensikerralla sellainen lähtisi matkaan.


[ 16:10 ]

Pääsin juuri puhelimesta varainhoitajan kanssa, kun kollega ilmestyi hakemaan hänelle tuotua pussia.


[ 16:45 ]

Sisään tuli asiakas. Kierteli ympäriinsä ja valitsi muutaman napin itsellensä. Sisään tuli toinenkin asiakas, joka olikin ilmeisesti ensimmäisen asiakkaan tuttu, ellei jopa sukulainen. Tämä valitsi itselleen lompakon. Kassalla tuli vastaan jälleen kerran: "Niin teillä ei tainnutkaan käydä kortti.." Jep, ei käy vieläkään. Ei auttanut kuin ohjeistaa lähimmälle automaatille.


[ 16:55 ]

Sieltähän he sitten tulivat käteisen kera. Vähän ennen poistumista ensin tullut tarkasteli keraamista koria ja kovin ihasteli, mutta päättivät kuitenkin jatkaa matkaansa. Kuulemma Espooseen piti ennen kuutta ehtiä.


[ 17:10 ]

Hii! Lähkärit tuli pyörähtämään! Siinä ehdittiin taas jutella niitä näitä (puhuttiin mm. Minecraftista, Skyrimistä ja Starcraftista) ja ihastella uusia tuotteita, kun tuli toinenkin asiakas. Hän valitsi itsellensä neljä sydäntä, mutta koska meillä ei kortti käy, hän päätti että tulee huomenna uudestaan hakemaan ne sydämet. En kyllä laittanut niitä minnekään erikseen, että jos joku päättää ostaa ennen häntä yhden punaisen, niin sitten en mahda sille oikein mitään.

Lähkärit päätyivät lopulta ostamaan suitsukkeita, huolinukkeja ja avaimenperän. Mysliäkin oli tarkoitus ostaa, mutta koska ei ollut oikein tilaa repussa, niin ne jäivät odottamaan hyllyyn. Ehkäpä sitten taas ensikerralla.


[ 18:00 ]

JES! PÄIVÄ ON OHI! Ovi lukossa, kassa laskennassa ja kuitti odottamaan huomista.

Jos sitä vaikka menisi kiinalaiseen syömään hyvyyksiä, kun koko päivän tehnyt enemmän ja vähemmän mieli. Ei kyllä mitään käsitystä, mitä tilaisin, mutta eiköhän himot ohjaa oikeaan suuntaan! Hihi!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti