maanantai 17. helmikuuta 2014

Puuhlääh, maanantaihan se siinä

Byyh, aamusta juuri kun piti töihin lähteä, niin herra yrjö tuli kylään ja palvoin hetken aikaa pönttöä. Ei oikein ollut fiilistä lähteä töihin, mutta raskaus ei ole mikään tekosyy jäädä kotiin.

Sitä paitsi, minulla oli mukana kasa vaihtorahaa, joka piti anyway tuoda kaupalle.


[ 11:05 ]

Pääsin kaupalle ja kiireen vilkkaa aloin valmistelemaan päivää. Kassan kohdalla kaikki tyssäsi. Oli jätetty lappu, ettei päiväkassakuitti ollut tulostunut niin kuin piti. No niinpä näytti. Kaikki oli tulostunut yhdelle riville! Noh, näytti kuittirulla olevan muutenkin lopussa, niin vaihdoin sitten sen.

Niin ja kassa oli päällä, kun tulin kaupalle.. Mutta ehkä se oli jätetty syystäkin, vaikka eipä se auttanut asiaa. Yritin tulostaa uudestaan päiväkassakuitin, niin eihän se tietenkään sitä antanut. Tälle päivälle vain tuli päiväys ja nollaa täynnä. Joten, piti ottaa sitten se toinen rulla siitä vierestä sitten. Journal-rulla. Normaalisti se vaihdetaan vasta sitten, kun koko rulla on käytetty loppuun, mutta pakko se oli ottaa pois, että saisin kopioitua lauantain kuitin ja myynnit.

Mutta eihän asiat mitenkään voineet mennä niin kuin piti. Kopiointi tulosti vain tyhjää. Ilmeisesti pitäisi ihan skannata, että saisin kuitin esiin. Tai sitten tuo tulostin ei yksinkertaisesti kykene tulostamaan mustana, jos teksti on liilana. En osaa sanoa todellista syytä.


[ 11:15 ]

Tajusin, että kaupan ovet olivat vieläkin kiinni! Argh! Sen siitä saa, kun jää selvittelemään. Onneksi tajusin ajoissa. Ovet auki, päivä uus!

Ja sitten palasin sen kuitin pariin ja päätin tylysti kirjoittaa koko kuitin wordissä uusiksi ja tulostaa sellaisena. Ei tässä oikein muutakaan voi. Pakko sinne tilitoimistolle on kuitti antaa. Tällä mennään.


[ 11:35 ]

Sähköpostin puolella oli neljä viestiä, joista kaksi roskapostia ja kaksi ihan asiaa.


[ 12:30 ]

Sain tehtyä päiväkassatositteet ja päivitettyä pääkassakirjaa. Puuh lääh.


[ 12:45 ]

Tajusin tässä, että pitää laittaa taas näyteikkunaa uusiksi.. Koska ystävänpäivä meni jo.. Argh! Mitä ihmettä minä laitan sinne?


[ 13:30 ]

Aviomieheni toimitti pikkusiskonsa avustuksella lounaaksi Hesburgerista kana-aterian! Jee!


[ 13:40 ]

Asiakas! Mutta tulikin hakemaan vain Voima-lehden ja Maailmankauppalehden. Jospa se jälkimmäinen lehti innostaisi palaamaan takaisin ja hakemaan jotain kivaa.


[ 14:15 ]

Pari nuorta asiakasta tuli kaupalle. Kiersivät ja kaarsivat. Pieni perhe parin lapsen kanssa tuli myöskin kauppaan. Kuulemma lapset eivät uskoneet että yhden kaupan sisään mahtuu koko maailma. Kovin ihastelivat ja tutkivat kaikkia esineitä, mitä vastaan tuli. Lopulta ensimmäiset kauppaan tulleet olivat teepaketin kanssa tulossa kassalle, kun toinen huomautti, että täällä ei käy kortti. Paketti meni takaisin hyllyyn. Ehkäpä toisella kertaa sitten.

Pieni perhe sen sijaan päätyi ostamaan lapsilleen parit huolinukkerasiat ja kaikki viisi pientä papukaijaa!


[ 14:30 ]

Sähköpostin puolelle oli tullut pari roskapostia.


[ 14:40 ]

Hii! Asiakas! Tuli kyselemään huolinukkeja ja ette usko, miten ihanaa on voida sanoa, että täältä löytyy! Ne kun loppui silloin aikaisemmin ja maahantuoja sanoi, että lopettaa hommat, niin mistäs me sitten niitä oltaisiin enää saatu, mutta onneksi sitten yhteistilauksessa löytyi tuotelistalta niitä, niin otettiin heti iso satsi, että varmasti riittää!

Sinne meni johonkin ihan esitelmämateriaaliksi yksi paketti ja mahdollisesti tulee ihmisiä täältä sen perästä sitten johonkin rakoon hakemaan omansa.


[ 15:50 ]

Sähköpostiin oli taas tullut roskaposti. Dun dun duu.


[ 16:00 ]

Halailen taas patteria. Jotenkin paleltaa ihan käsittämättömän paljon! Ja vetoa on joka suunnassa ja hyrrrrr!


[ 16:30 ]

Tuli asiakas ja ihmetteli täältä itselleen kännykkälaukkua, mutta oikein sopivaa ei sitten kuitenkaan löytynyt. Valokuvailtaa varten meinasi ostaa lippuja, mutta eihän meillä kortti käy, niin piti ohjata sitten ottomaattien suuntaan.


[ 16:35 ]

No sieltähän hän tulikin melkein heti perään. Kolme lippua meni hänelle. Vielä näytti lippuja onneksi riittävän. Oli muuten ensimmäiset liput, jotka myin! Jee!


[ 17:30 ]

Asiakas! Tuli hakemaan pesupussia pesupähkinöille, kun edellinen kuulemma on kadoksissa. Osti siinä samalla sitten vielä teetäkin.


[ 18:00 ]

Aika taas karata kotiin tältä päivältä. Ovi säppiin, kassa laskentaan ja kuitti odottamaan huomista.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti