perjantai 14. helmikuuta 2014

Perjantaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~

Aamu meni todella tiukaksi, vaikka heräsin ajoissa. Kuski ja ystävä sen sijaan nukkuivat vähän pidempään ja sain hoputella lähtöön.


[ 11:05 ]

Rynnin punaisien valojen aikana autosta ulos kaupalle, etten myöhästyisi niin pahasti kaupan avaamisesta. Äkkiä kaupan sisään, kamat nopeasti paikoilleen, rahat kassaan ja ovi auki. Ystävä olikin jo odottamassa oven toisella puolella.

Ikkunaan kiinnittelin pari esitettä. Isommat esitteet laitan sitten maanantaina. Tai ainakin toisen.


[ 11:10 ]

Kuten ennenkin, meillä ei kortti käy ja pääsin ohjaamaan ystäväni ottomaatin suuntaan. Kovasti olisi tahtonut heppalippaan ostaa, mutta.. Gotta get that money first.


[ 11:15 ]

Käteisen kanssa paljon helpompi tehdä kauppoja ja näin ystäväni sai omistukseensa hevosen.

Juonimme lounaan kiinalaiseen. Kyllähän puolessa tunnissa ehtii mättämään vaikka ja mitä naamariin. Vaikka ahmiminen ei kyllä ole kaikista terveellisintä. Mutta koska aikaa ei ole sen enempää, niin minkäs teet.


[ 11:25 ]

Sähköpostin puolella oli kaksi postia, joista toinen oli ihan asiaa ja toinen oli roskaposti. Edelleen kaipaisin sitä filtteriä, mutta ainakaan tähän mennessä en ole löytänyt sellaisia hienouksia tuosta järjestelmästä.

Edellisen päivän päiväkassatosite on hyvä hoitaa näin heti aamusta, niin ei tarvitse päivällä sitä enää miettiä, saatika jättää maanantaiksi, kun silloin on anyway perjantain ja lauantain kuitit odottelemassa.


[ 12:55 ]

Jos sitä vaikka kävisi lounastamassa ystävän kanssa paikallisessa, Kun Ming, kiinalaisessa ravintolassa.


[ 13:25 ]

Lounastelut lounasteltu, suorastaan vain kierin takaisin kaupalle, kun söin itseni niin täyteen.


[ 13:30 ]

Päätin mopata kaupan lattiat, koska olivat päässeet kurastumaan tässä välissä melkoisesti. Ei nyt niin pahasti kuin voisi kuvitella, koska osa jäljistä oli aamusta jo kuivuneet ja lattian väritys häivyttää aika tehokkaasti kaiken lian. Mutta tietoisuus siitä, että siellä on kuitenkin ne olemassa, häritsi. Pakko siivota pois!

Sen perään sitten aloin järjestämään vähän kahvihyllyäkin uusiksi, kun Altura kahvi loppui ja hyllyllä oli reikä. Nyt ovat hyllyt taas siistimmän ja täydemmän näköiset!

[Ystävä_assari edit] Ostin myös suitsukkeita ja telineenkin! Assari,,, kuittaa.


[ 14:55 ]

Jee, vahdin vaihto. Ei muuta kuin vaatteet niskaan ja vapaalle!

VIIKONLOPPU!

Piia the kauppias ja ystävä assari, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti