perjantai 28. helmikuuta 2014

MITEN 4 TUNTIA VOI OLLA NÄIN PITKÄ AIKA?!

[ 10:50 ]

Postilaatikolla on käytävä, vaikka siellä ei välttämättä mitään ole. Meinasin jättää välistä, mutta menin kuitenkin. Eihän siellä ollut kuin sen toisen firman kirje.


[ 10:55 ]

Aamu on niin rutiininomainen. Do dis do dat. Mutta rutiinin rikkoi korit. Ne oli lattialla. Siis niin kuin mitä häh. Miten ne siinä oikein oli? Olinko todella unohtanut ne lattialle, laitettuani esitteen ikkunaan? Pakkohan se on minun jäljiltä olla, kun ei täällä kukaan muukaan riehu. Kylläpä hävetti.

Mutta tällä kertaa en unohtanut valoja! Avaimet ja kännykkä pöydälle, takki ja laukku takahuoneeseen. Kassa kuntoon.


[ 11:00 ]

Ovi on auki ja asiakkailla sisäänpääsy.

Mietiskelin että uimaan olisi kiva mennä, mutta aviomies on menossa vetämään harjoituksia, eikä siis tästä syystä ehdi.. Yksin ei ole kivaa mennä. Äiteen kanssa ei olla puhuttu mitään..

Noh, jos vaikka sitten vain pistäisi jalkaa koreaksi tanssimatolla sen sijaan. Käyhän se liikunta niinkin. (Vaikkei se olekaan sama asia kuin uiminen, nyyh..)


[ 11:10 ]

Tein vapaapäivälaskuriin vielä kaavan, joka laskee suoraan, montako 7h päivää minulla olisi vapaata.


[ 11:20 ]

Ja kyllä, edellisen päiväkassatositteen tekemiseen ei mene taaskaan kovinkaan pitkään. Pääkassakin on taas ajantasalla.


[ 11:40 ]

Asiakas! Ja lippujahan hän tulikin vain hakemaan. Sinne meni viimeiset aikuistenliput. Enää on lasten ja opiskelijoiden lippuja jäljellä.


[ 11:55 ]

Jospa sitä vaikka lounasta tekisi (Tomaatti-vuohenjuustokeitto, NOM NOM NOM). Nälänpoikanen, tai sitten vain närästys, mulputtaa mahan pohjalla ja aiheuttaa melkoista pahoinvointia. En arvosta..


[ 12:30 ]

Tuli asiakas. Noh, lippuja hänkin kyseli, mutta jouduin myymään eioota. Ja sanoin, ettei ole Filmaxissakaan. Että onneaan voi koettaa ovelta, mutta se voi olla, ettei sieltäkään pysty enää myymään, jos paikat ovat yksinkertaisesti täynnä.

Niin, rupesin vain meittimään, että puhetta on toki ollut, että me sinne mentäisiin, mutta.. niin. Millä lipuilla? Hahaha!


[ 13:15 ]

Pitkän hiljaisuuden jälkeen tuli asiakas. Lippuja kovin kaipaili hänkin, mutta minkäs teet. Ei ole. Sanoin, että ovelta saattaa vielä saada.


[ 13:20 ]

Heii! Sieltähän tuli anoppi ostoksille! Lippuja hänkin kovin kaipaili, mutta kuten edellisillekin sanoin, niin nytkin jouduin eioota myymään. Tuumaili itsekin että ovelta se on sitten yritettävä ostaa oma. Ostipa inkiväärikeksejä ja tummaa kaakaota leivontaan. Ja kisuja ihasteli ja huomasi avaimenperäkolikkokukkarotkin uusina.

Täytyy kyllä sanoa, että mieli tekisi ostaa sellainenkin. Ja kolikkokukkaro ylipäänsä. Vaikkei sitä kolikoita niinkään tulekaan käytettyä, kun korttia tulee vain kaikkialla höylättyä ja 5, 10 ja 20 centtiset menee säästönäyttöön (niin, minulla ei ole possua, vaan sellainen vanhanmallinen tietokoneen näyttö).


[ 14:10 ]

Eikös sieltä tullut taasen asiakas kyselemään lippuja. Sama pahoittelu hänellekin kuin muillekin ja neuvo yrittämään sitten illasta ostaa ovelta. Kaakaota sitten kysyi vielä erikseen, sanoi tykänneensä siitä, minkä joskus kauan aikaa sitten oli ostanut. Meillä kun ei ole täällä nyt kuin kahta laatua: Kuumaan veteen tai maitoon sekoitettava ns. instant kaakao ja sitten enemmän leipomiseen tarkoitettu tumma kaakao. Osti sitten kuitenkin purkillisen sitä ensin mainittua kaakaota ja sanoi tutkivansa sitä vanhaa kaakaotaan, että mistähän se mahtoi olla peräisin.


[ 14:30 ]

Tuli puhelu, että kaikkea pitäisi keräillä sinne myyntiä varten. Laittaa hinnat ylös ja etsiä rekvisiittaa. Huh hah hei, apua ja iik!


[ 14:40 ]

Sieltä tuli lippuvastaava hakemaan loput liput ja rahat. Vähän ennen kuin hän pääsi karkaamaan omille teilleen, niin kollega tuli vahdinvaihtoon.[ 15:00 ]

Tässä vaiheessa minun olisi pitänyt jo päästä karkaamaan, mutta piti keräillä niitä pyydettyjä asioita, niin enhän minä sitten päässytkään ajallaan karkuun. Kollegakin jätti homman minun vastuulle, kun ei hän kuulemma siitä mitään tiedä... Minulla on pöydällä lappu, missä lukee, mitä tarvitsee ottaa kasaan... Mutta joo, ihan sama... huoh..


[ 15:30 ]

Puuhlääh! Nyt on kaikki kasassa ja toivottavasti kelpaa! Nyt karkaan kyllä kotia!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti