perjantai 7. helmikuuta 2014

Lyhyt perjantai

Aamusta otin mukaan aviomiehen tekemään eilistä ruokaa - mexiconpataa - ja koska minulla oli semmoinen lokerikkokippo, niin vähän punajuurisalaattia ja raejuustoa. Nam!

Auton sain parkkeerattua ehkä aavistuksen lähemmäs, kun jätin sen tuonne 4h paikoille. Lähden tänään kuitenkin aikaisemmin..


[ 10:55 ]

Postilaatikossa oli meille tullut kirje. Siellä sen toisen yhtiön kirje lojui edelleen. Käytävällä oli nainen, joka tuoksui hieman alkoholilta. Tämä kyseli uteliaana, että postiako hain? No hain hain. Sitten hän kysyi, että tähän taloonko kuulun? No kuulun kuulun. Sitten hän ihmetteli, että eikö posti yleensä tuoda kuitenkin oviluukulle? No siihen sanoin, että kun tämä postilaatikko on vähän niin kuin meidän kauppojen, mitkä tässä talossa ollaan ja kerroin, että olen Maailmankaupalta. Ilme kirkastui ja kovin hyväksyvästi jotain höpisi ja sitten kertoi odottelevansa kaveria ja että jos tämä kaveri ei tulisi, niin hän joutuu kyllä lähtemään seuraavalla bussilla takaisin kotiinsa. Sanoin sitten siinä ovesta poistuessa, että toivottavasti nyt sitten tulisi ja livistin äkkiä tieheni.

Kaupalla lykkäsin valot päälle, riisuin toimistotilaan ulkovaatteet ja kävin laittamassa kassan kuntoon.

[ 11:00 ]

Kaupan ovet jälleen avoinna asiakkaille!

Meninkin sitten syömään samointein lounasta. Olin meinaa lämmittänyt sen jo kotona. Hihi. Koska eihän siinä nyt olisi mitään mieltä, että raejuusto ja punajuurisalaatti olisi lämpimiä!


[ 11:05 ]

Äitee soitti! Olin tänään aamulla koittanut tavoitella häntä, kun olisi ollut kiva tietää, että mennäänkö me uimaan vaiko ei. No nyt sitten sain tietää, että ei me nyt mennä. Ei se haittaa, koska sitten me mennään aviomiehen kanssa pankkiin selvittelemään vähän ASPi sopimuksia.


[ 11:15 ]

Hei! Ihanaa! Tuttuhajan sieltä tulikin! Miksikähän nyt aviomiehen veljen tyttöystävää kuuluisi oikeaoppisesti kutsua.. Mutta hän ja hänen äitinsä tuli käymään! Mukana lähti suklaalevy ja valkosuklaapatukka, teepussikuppi ja kuivattuja banaanilastuja. Kovin katselivat myös päiväpeittoja. Onneksi itse olen sitä tummempaa kanssa katsonut, niin ei mene halut ihan ristiin. Ja nopeat syövät kuitenkin hitaat.


[ 11:30 ]

Kollega soitti ja kyseli, josko hänelle olisi tuotu tänne papereita. No eipä kyllä nyt ole mitään tullut. Toivottavasti tulisi pian, niillä olisi kuulemma vähän kiire.


[ 11:35 ]

Mahtavaa mahtavaa! Seuraava paketti tuli! Loisto homma! Meinasin jo, että jos ei tänään tule, niin sitten on kyllä pakko laittaa viestiä, että minne meidän tilaukset oikein ovat jääneet matkalla.

Tätä tavaraa on kyllä niin paljon ja ainoastaan nämä toiset tuotteet osaisin hinnoitella, mutta näistä toisista en ole ollenkaan varma... Iiik!


[ 12:00 ]

Tajusin, että pitäisi tehdä eilisen päivän päiväkassakuitti. Teenpä sen, ennen kuin alan ihmettelemään yhtään sen enempää näitä tulleita tuotteita. Mutta voi että! IHANAAA ETTÄ NE TULI!


[ 12:30 ]

Jep jep, aika karata neuvolan puolelle. Ehtiihän näitä tulleita tuotteita ihmettelemään sitten kun tulen taas maanantaina takaisin. Hinnat ja asettelut ja muut.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti