torstai 13. helmikuuta 2014

Torstaina, there was dark side visiting me

Autoa viedessä jouduin pysäyttämään tien poskeen. Hengittelin syvään ja toivoin, etten joutuisi oksentamaan julkisesti. Paha olo velloi pois hiljalleen ja pystyin hyppäämään takaisin auton kyytiin ja ajamaan loppuun asti aviomiehen työpaikalle. Byyh, ei kiitos tällaisia aamuja yhtään sen enempää! Not fun!


[ 10:55 ]

Postilaatikolla oli kaksi kirjettä. olin melko tyytyväinen, että päätin sittenkin mennä tarkistamaan - olin siis aika jäljessä aikataulusta ja harkitsin vakavasti, että katsoisin postit vasta huomenna.

Äkkiä kauppaan, valot päälle, avaimet ja kännykkä, kirjeiden kanssa pöydälle. Ulkovaatteet takahuoneeseen. Lounasta en uskalla vielä lämmittää ja syödä - tulee vielä vauhdilla ylös.

Pohjakassa kuntoon.


[ 11:00 ]

Puuh lääh! Ovi auki ajallaan!

Sähköpostin puolella oli pari uutta postia, mutta toinen oli vain roskapostia, niin se lensi kuin leppäkeihäs.


[ 11:30 ]

Ai tänään on abi-päivä? Hahaha! Kuulin vain ihan huisia kiljumista ja huutoa ja kurkkasin ikkunasta ulos, niin abi-rekkahan se siinä, lastillinen abeja kyydissä. Hihi! Pari karkkia tänne suuntaan ei kyllä olisi ollut lainkaan pahasta. Abi-päivät oli koulussa ollessa aina parhaat. Oh niitä päiviä.. Vieläkin lapsettaa.


[ 11:40 ]

Hii! Asiakas! Tuli ostamaan banaanilastuja kun olivat kuulemma todella hyviä. Alkaa olemaan hyllyssä viimeiset jäljellä. Pitänee jossain kohdassa tilata niitäkin lisää.


[ 11:50 ]

Soittelin yhteistilauksesta puuttuvista tuotteista ja tehtiin siitä sopimus, että saadaan niistä hyvitystä seuraavan tilauksen kohdalla. Tai ehkä jopa jo tilatuista tuotteista, joista ei ole vielä tullut laskua.


[ 12:10 ]

Jopas! Asiakas ja perään kolmet lisää! Ensimmäinen tuli shamppoota hakemaan ja kahvista kyseli. Osasin neuvoa lähinnä pikakahvit ja Alturan, koska niistä on eniten kehuja tullut. No sinneppä lähti shamppoo pullo ja Altura pussi.

Perästä kolme muuta tutkiskelivat paikkoja kovin ja lopulta yksi heistä osti parit pienet hamppunarukerät. Vielä siinä jälkikäteenkin ihastelivat yhtä sun toista, mutta isäntä oli ilmeisesti nähnyt jo tarpeeksi ja osittain hoputti naisväkeä tulemaan perästä ulos, kun oven avasi ja puhui jostain, minkä ehtii näkemään ehkä vielä vilaukselta.


[ 12:55 ]

Jee! Asiakas! Tuli kuulemma varsinaisesti sokeria hakemaan, mutta halusi katsella vielä ympärille. Sanoinkin, että nyt on hyvä hetki katsella, kun meille on tullut tänne kaikki uudet tuotteet. Muutamia laukkuja tuntui sillä silmällä katselevan, mutta ei tarttunut kuitenkaan mukaan. Sen sijaan kissa-kortti osui makuhermoon ja päätyi kassalle asti. Kovin kehuskeli ruokosokeria ja sanoi, että ero on huomattava tavalliseen sokeriin. Että ei kyllä halua palata sen käyttöön, koska ruokosokeri yksinkertaisesti maistuu paremmalta.

Jännää, kehuja on tullut niin paljon, että oikeasti alan harkitsemaan testaamista. Ainakin leipomisessa!


[ 13:20 ]

Jos vaikka nyt uskaltaisi lounastaa. Nälkä olisi.

Ja kylmä. Pitäisi varmaan laittaa patteri päälle.


[ 13:30 ]

Tässä lounaan lämpiämistä odotellessa ajattelin, että voisin hoitaa eilisen päiväkassatositteen kirjaamisen ja pääkassan päivittämisen. Diu diu!

Niin ja sähköpostiin oli tullut roskapostia.


[ 13:35 ]

Koska naamakirjassa on hiljaista, on aika käydä kurkkimassa ircin puolella, onko siellä elämää!


[ 14:00 ]

Sähköpostia oli tullut. Hyvitykset on nyt reilassa ja lasku tulossa. Jee!


[ 15:10 ]

Olinpa sitten itse itseni asiakas. En voinut enää vastustaa kiusausta. Dun dun DUUU!



[ 16:45 ]

Tässä tulin miettineeksi, että pitäisiköhän tehdä pientä ehostusta ja päivitystä tähän meidän maailmankarttaan ja tuotteiden näkyvyyteen, että mistä mikäkin on kotoisin:


Jotenkin tuo on vain ihan sekamelskan näköinen kaikkine esitteineen ym, mitä kukaan asiakas ei jää edes oikeasti tutkimaan. Ennemmin muksut ovat olleet mielissään, kun ovat nähneet, mistä sorminuket (Peru) ovat kotoisin.

Jos ottaisi vaikka yksittäisiä valokuvia tuotteista ja laittaisi ne tuonne näkyviin, niin olisi paljon selkeämpää ja visuaalisesti viihdyttävämpää!

Pitäisi vain suunnitella ensin, että mitkä tuotteet nostetaan esille. Pakko niiden on olla sellaisia, mitä meiltä tulee löytymään aina hyllystä.


[ 17:05 ]

Asiakas! Jee! Inkiväärikeksejä tuli kyselemään. No kyllähän meiltä löytyy. Muisteli tarjousta, mutta sehän meillä meni jo ohitte kuun alkupuolella. Ostipa silti pakkauksen ja kehui kovin, että tykkää, kun ei ole niin makeita ja löytyy muutakin makua.


[ 17:20 ]

Tuli lukiolta joku herramies tuomaan mainoksia Haiti-koulun hyväksi tehtäviä tapahtumia varten. Täytyypä laitella nekin esiin. Menee vähän ikkunat kyllä täyteen tätä menoa. Huolestuttavan puoleista.

Siellä kyllä taisi olla yksi lappu, jonka saa ottaa ainakin johonkin väliin pois.. Pitäisi merkata kalenteriin ylös, että milloin saa ottaa minkäkin esitteen pois. Höhö.


[ 18:00 ]

Taas se hetki, kun kaupan ovet sulkeutuvat tältä päivältä.

Kassassa raksuttaa vielä päivän kuitti, kun kannoin jo kassan pois. Kuitin katson kutoon huomenna. Kassan lasken valmiiksi huomista varten, ennen kuin karkaan omille teilleni.

Tässä tapauksessa vastaanottamaan ystävääni bussiasemalle!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti