keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Pitkää päivää pakertaa

Mietin tässä aamulla, kun näin iäkkäämmän miehen polttavan tupakkansa loppuun ja heittävän tumpin maahan, että miksei kukaan ole kehittänyt tumppiroskista, mitä jokainen kantaisi mukanaan? Siis niin kuin ihan millä vain kuvilla: Tissinaisista vaikka lohikäärmeisiin jne.

Ja siis idea olisi se, että kun luukku avataan, voi tumpata sen röökinsä siihen kannen sisäpuolelle ja tiputtaa itse tumpin sitten sinne kopan sisään. Onhan se totta, että jossain vaiheessa se koppa on tyhjennettävä, mutta noin niin kuin yhden päivän se ainakin kestäisi ihan hyvin. Ja ihmisten ei tavitsisi roskata maata niillä tumpeilla.

Jotenkin vain ärsyttää, että tumppeja "saa" heittää maahan. Roskia sentään nykyään osataan viedä jo roskiksiinkin. Mutta kukaan tumppien tuottaja ei tule jälkikäteen siivoamaan jälkiänsä.. Semmoinen oikeasti sapettaa.


[ 10:50 ]

Hyljättyäni auton aviomieheni työpaikalle, paahdoin suoraan postilaatikolle. Joka ammotti tyhjyyttä.

Kaupalla aamurutiinit meni suitsait vain.


[ 10:55 ]

Kassaan laskin eilen rikkomani 40e mukaan. Tarvitsi vähän vaihtorahaa - muutakin kuin 20e seteleitä.

Soittelin sitten aviomiehelle, kertoakseni, että olen kaupalla kokouksessa töiden jälkeen, että hän voi sitten sen perästä tulla hakemaan kotia.


[ 11:00 ]

Kauppa on jälleen asiakkaille auki.

Harmittelen kyllä kovin, ettei meidän tilausta ole vieläkään tullut.. Pitäisi päästä laittamaan asioita paikoilleen ja suunnittelemaan järjestystä uudestaan! Vähän hankalaa, kun tuotteet eivät vielä ole täällä. Pitäisiköhän sinne laittaa sähköpostia tai jotain...


[ 11:50 ]

Ooh! Päivän ensimmäinen asiakas! Kuulemma ollut täällä joskus aikoinaan vapaaehtoisena töissä ja tuli katselemaan, mitä kaikkea uutta täällä on. Kehui myös, että meillä olisi kuulemma kivempia tuotteita täällä, kuin Helsingissä. Makuasioitahan nämä. Osti sitten kynttilän viemisiksi ja päiväpeittoa kovin katseli hartaudella, että vähän niin kuin mieli tekisi ostaa. Pohdinnan alle se sitten myös jäikin.


[ 12:00 ]

Olinpa itse itseni asiakas ja ostin pari chili suklaalevyä, jotka tuolla takana on meillä henkilökuntamyymälän puolella. Päiväys kun on mennyt, niin ei saada oikeille asiakkaille myydä. Ja siis nytkin lähinnä maksoin jälkijunassa aiemmin ottamani. Eilen muistin vain vihdoinkin ottaa sitä käteistä.


[ 12:05 ]

Kollega sieltä paikalle pujahti. Esityslistoja kokousta varten olisi tulostuttanut, mutta kun täällä on paperi lopussa, niin päätti sitten mennä kotiin tulostamaan niitä.

Tosiaan, tulostuspaperia pitäisi käydä ostamassa. Varmaan siitä Suomalaisesta voisi käydä, samalla kun liimaa hakee. Pitäisi kyllä varmaan tässä ennen päivän päättymistä käydä.


[ 12:10 ]

Juuri kun kollega oli poistumassa, tuli asiakas samaan aikaan. Jostai helmieläimistä puhui, että oli lehdessä juuri nähnyt mainoksen ja oletti sen kaupan olevan tämä, joka niitä myi. No eipä meillä ole kuin yksi helmieläin ja sekin on kaulakoru. Kuulemma ainakin parikymmensenttisiä eläimiä näytti olevan. Noh, jouduin myymään eioota ja toivottamaan onnea etsintöihin.


[ 12:15 ]

VOITTAJAFIILIS!!! Täällä käy semmoinen vanhempi lehdenjakaja tuomassa Iltalohjan ja Ykkös Lohjan. Tähän mennessä hän on vain pikaisesti tullut sisään ja jättänyt lehdet pöydälle, vaikka olen iloisesti hymyillyt ja tervehtinyt häntä.

Tänään hän vastasi "Moi moi" ja hymyili takaisin! JES!!!!


[ 12:20 ]

Olin juuri lämmittämässä lounasta itselleni, kun aviomies saapui yllättäen paikalle ja toi mukanaan Subway lounasta. Kaipa minä nyt sitten syönkin tuplalounaan. Höhö.


[ 13:05 ]

Teinpä tässä paperihommatkin vihdoinkin taas kuntoon, eli eilisen päivän päiväkassatositteen.


[ 14:40 ]

Olin jälleen itse itseni asiakas ja ostin teetä. Ihanaa, kun on käteistä! Hih!


[ 16:30 ]

Päätin tässä juuri puhelun äiteen kanssa. Eikä me puhuttu kuin joku pari tuntia. Normaali päivä.


[ 17:00 ]

Lamb of God - Wrath (Full Album) [HQ] Kunhan ei asiakas yllätä kesken. Hihi!

Ei kyllä ihan oikeasti uskalla vessassa käydä, ilman että laitan paussille.


[ 17:15 ]

Huu! Asiakas. (Kyllä, laitoin musiikin paussille.) Ja mikä jännintä, ensimmäinen asiakas, joka kertoi tulleensa ostamaan inkiväärikeksejä facebook mainoksen motivoimana! Jee! Mainostamisesta on sittenkin hyötyä!


[ 17:20 ]

Sähköpostin puolella vain roskapostia. Mistäköhän saisi oikeasti tehty sen listan, mistä voi bannia tietyistä sähköpostiosoitteista tulevia posteja. Tässä jo muutamat samat postit tulleet. Siis semmoisia, mitä tunnistan kyllä ennestään nähneeni. Do not need.


[ 17:30 ]

Hii, kaveri tuli pyörähtämään, vaikka kovin pohti, että tuleeko vaiko eikö. Juteltiinkin niin pitkään, että kauppa pitää alkaa sulkemaan ja kokoustelijoita alkoi kerääntymään kaupalle.


[ 18:00 ]

Kauppa sulki ja kokousta kehiin!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti