keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Keskiviikko, joka tuntuu perjantailta

Aamulla aikaisempi herätys (10:00), että ehtii suihkussa käymään ja pyörähtämään kirjakaupassa. Ilta meni jonnekin 2:00 tienoolle.


[ 10:50 ]

Kirjakauppa. Ostin niitä kirkuvan värisiä tusseja semmoisen kivan paketin, missä on kolmea väriä. Meinasin ostaa itselleni semmoisen minikaiuttimen, pupumaskotilla, mutta totesin, ettei minulla ole varaa sellaiseen ja lopulta, onko siitä edes sitten hyötyä. Jos se on semmoinen onneton mölytoosa, niin sillä ei tee yhtään mitään. Mielummin hankkisin sen sellaisen kaiuttimen, mikä siskolla on.


[ 10:55 ]

Postilaatikolla ei odota mitään uutta. Samat vanhat mainokset vain tervehtii, kun avaan laatikon.


[ 11:00 ]

Valot päälle, kaupan ovi auki, takki naulakkoon, nimikyltti rintaan kiinni. Ready to serve.


[ 11:05 ]

Otin tussit heti käyttöön ja kävin läpi Parasta Ennen -listaa. Jep jep, siellä on parit kaffet, mitkä pitäisi laittaa tarjoukseen oikeastaan nyt. Mutta tuolla on vielä edellisetkin tarjoukset päällä.. Huoh.. No jaa, ehkä kahvit menee sitten vain paremmin kaupaksi tai jotain.

Sen lisäksi, pitäisi kaiketi kuikuilla ajoissa paria muuta tuotetta. Loput meni vasta seuraavalle kuulle.


[ 11:10 ]

Sähköposti auki. Kaksi postia, joista toinen oli roskaposti ja toinen on tiliote. Tai no, kaksi eri tiliotetta. Oh gawd. Minun pitää tarkistaa jotain. Not sure if I know what am I suppose to do.


[ 11:20 ]

Liitteet talteen ja varmuuskopiointia. Kaikki on tallessa. And I still have no clue, mistä minä tarkistan oikein tiliotteen paikkaansa pitävyyden.


[ 11:25 ]

Tutkin lataushistoriaa ja huomasin, että siellä oli jonkun paikan tuotelista. Kävin sitä läpi ja ainakin kuvittelin tunnistavani osan tuotteista. Ilmeisesti jossain vaiheessa niitä pitäisi tilailla lisää. Ellei joku kollega ole jo tässä välissä kerinnyt tilaamaan kyselemättä minulta..


[ 11:30 ]

Palasin tutkimaan tiliotetta ja totean, että voin tarkistaa vain tietyt kohdat. Näillä eväillä mennään. Mutta ennen kuin aloitin yhtään mitään, laitoin sapuskan tulemaan. Härkäruukkua.


[ 11:45 ]

Huh huh, olipas se.. pippurista. Se oli kuin olisin syönyt pippuria eri koostumuksissa vain. Sienipippuria, lihapippuria, riisipippuria. Enpä taida kyllä toiste ostaa, vaikka kyllähän tämä mukavasti kurkussa polttelee.


[ 11:50 ]

Järjestin säilytettävien kansiota uusiksi. On jo pitkään häirinnyt se järjestys, mikä siellä vallitsee.


[ 11:55 ]

Juuri kun olin päässyt tiliotteen tutkimisen alkuun:

Päivän ensimmäinen asiakas! Oli kuulemma käynyt juuri niskahieronnassa. Osti kasan kookosnappeja - neljää eri muotoa - ja avaimenperän. Siinä sitten alkoi tutkimaan meidän pieniä kahvipusseja, mitä meillä on tuossa tiskin vieressä tarjolla ja päätyi ostamaan vielä semmoisenkin. Vieraita kuulemma tulossa.


[ 12:05 ]

Noh, sen mitä osasin katsoa, niin kyllä tiliote piti paikkansa. Ei muuta kuin vastausta kassanhoitajalle.


[ 12:10 ]

Oli tullut roskapostia. D-e-l-e-t-e.


[ 12:15 ]

Varmuuskopiointi suoritettu.

Tein taas hienon tarjous-lapun, wautsi wau ja silleen:


Niille oli jo joku tehnyt mukatarjous-lapun, mutta siinä oli ihan väärä summa. Pitää ottaa hinnasta 30% eikä vain jotain sinne päin. Olkoonkin, että kauppa saisi enemmän rahaa, mutta koska päiväys on menossa, on meidän velvollisuus katsoa asiakkaan parasta. Reilua kauppaa hei!


[ 12:30 ]

Hiljaisuus kirpaisee, ahdistus kuristaa, onneksi on irkki olemassa!


[ 12:40 ]

Irkissäkään ei ole vielä elämää.. Palasin pohtimaan sen toisen näyteikkunan kohtaloa.


[ 12:50 ]

And I had an enlightment! Sitten ei auttanut muu kuin laittaa hihat heilumaan.


[ 13:15 ]

Asiakashan se sieltä tuli, kesken näyteikkunalla riehumisen. Avasin oven oikein nätisti ja pyörin hetken aikaa hämmentyneenä, että missä minun nyt pitäisi oikein olla ja seistä. Ikkuna nyt ainakin piti jättää sikseen asiakkaan ajaksi, vaikka häiritsikin suunnattoman paljon se, että se jäi autuaan kesken.

Shamppootta tuli omaan pulloon hakemaan ja ei muuta kuin pumppapumppa. Vähän hiljaisuuden merkeissä meni koko toimitus ja mietin koko aika, että olisiko pitänyt jostain jutella jotain. Jotenkin jäädyin ihan kokonaan, enkä osannut olla ollenkaan. Ei auttanut kuin kuitata kaikki vain hymyilemällä ja toivottamalla hyvää päivän jatkoa.


[ 13:20 ]

Olin jo hetken aikaa ihmetellut, missä kuvat viipyy, mitkä lähetin itselleni. Paljastui että puhelin oli hukannut yhteyden internettiin, koska oli mukamas jotkin asetukset pielessä. EN OLLUT TEHNYT LUURILLA MITÄÄN ERIKOISTA! Aina yhtä jännittävää, miten luuri vain sekoilee itsekseen ilman mitään syytä. Dun dun, vainoharhoja, dun dun.


[ 13:45 ]

Asiakas! Osti pari teetä ja sokeria. Kuulemma lappu ovessa hänet sen sokerin perään sai. Huh huh, nyt tulee semmoinen pieni ylpistys. Onneksi laitoin sen lapun oveen! Niin ja tällä asiakkaalla oli nerokas kauppakassi! Semmoinen pieni mansikkapussukka, joka olikin kauppakassin yksi nurkka! Minä haluan jonkun vastaavan kyllä! Oddish kassi! Siskosein, minulla olisi taas yksi tilaustyö!


[ 14:30 ]

Uuuyeah, uusi kuva blogille on valmis ja kaikki muu tilpehööri aseteltu paikoilleen \o/ Yay!


[ 14:55 ]

Nothing nothing, vessareissu, nothing.. Irkissä sentään on elämää!


[ 15:15 ]

Näyteikkuna on nyt sitten kaiketi valmis.

Tämmöinen härpätys tästä nyt tuli:


Melkoisen sininen kuva, btw. Note to self: Hanki se editori tai parempi kamera.


[ 15:50 ]

Irc & kaukauu~


[ 16:05 ]

Uusi sähköposti. Kaipa se menee muillekin. Ainakaan en koe että se olisi suoranaisesti koskenut minua, tai minun päätäntävaltaa.

Niin ja by the way, olenko maininnut jo, että täällä on kylmä? T. Jääkalikka


[ 16:10 ]

Puhelu aviomiehen kanssa. Tänään ei tule subway "lounasta". Yhyy. Mutta lupauksia, että huomenna tulisi. Hurr purr <3


[ 16:15 ]

ASIAKAS!!! Mutta olikin vain katselija. Ehkäpä täältä kuitenkin jäi jotain kivaa mieleen, mitä tulee joskus toiste hakemaan. Oli ilmeisesti vähän aikataulua päällä. Kurkkasi suitsukkeita, josko olisi sellainen, mikä sopisi hautajaisten tunnelmaan. En kyllä rehellisesti mitenkään äkkiseltään osannut sanoa, mikä sopisi ehkä parhaiten.


[ 16:40 ]

Kehittävää ajankäyttöä tiiraillessa asuntoehdokkaita. Eipä siellä näyttänyt olevan vieläkään mitään uutta. Eikä oikeastaan ollut mitään oikein kivaakaan. Mutta eipä tässä ole mitään kiirettäkään. Asiakkaat ovat kaivautuneet kiven alle.


[ 17:20 ]

Hotellihelpotus kutsui.

Lisää asuntoehdokkaita. Ehkä mielenkiintoisin tähän mennessä oli sellainen, minkä kuvauksessa sanottii: "Kotini on linnani".


[ 17:40 ]

Yksinään lauleskeleminen on parasta.

Pitäisiköhän oikeasti hankkia tänne joku soitin. Voisi vaikka aina laittaa paussille, kun tuloo asiakas. Hiljaisuus vähän niin kuin nakertaa järjen vain pois.

20min jäljellä vielä. Sitten pulju vain kiinni ja ihmettelemään kokousta.


[ 18:00 ]

Kauppa kiinni, ihmisiä paukkuu sisään kokousta varten. Kaipa sitä jossain välissä ehtii rahat ym. ihmetellä. Sen paremmasta tietämättä..

Piia the kauppias, kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti