torstai 23. tammikuuta 2014

Torstai, joka tuntui perjantailta

Eilen illasta oli lämpö noussut. Mietin pitkään, soitanko jollenkin ja sanon, että jos voisi tuurata tämän päivän. Päätin kuitenkin odottaa vielä aamuun ja mitata uudestaan. Noh, 36,8 astetta on kai ihan ok.

Tarkoitus oli, että olisin käynyt pyörähtämässä Lohjan Kulttuuripajalla, mutta kello oli jo sen verran, että ehkäpä teen sen piipahduksen kuitenkin joku toinen kerta.


[ 10:55 ]

Postilaatikolla oli vain mainos. Ja sille toiselle yhtiölle samanlainen. Lisäsin sen sinne sen kasaan. Juoksin äkkiä kaupalle laittamaan lavot päälle ja kassan kuntoon. Vähän venähti aamulla liikkeelle lähteminen...


[ 11:00 ]

Kaupan ovet auki ihan ajallaan! Jee!

Sitten laitoin tietokoneen päälle ja rupesin tutkimaan parasta ennen paperia. Jahas, inkiväärikeksit on menossa parin viikon päästä. Sittenhän ne pitää laittaa tarjoukseen ja myyntiin. Tänään menee taatelit vanhaksi. Niitä on vain yksi pussi. Ehkä olisi sittenkin pitänyt mainostella sitä naamakirjassa..


11:10 ]

Olin tarkistamassa takahuoneessa inkiväärikeksejä, että missä kaikissa on päiväys sama ja mitkä laitan hyllylle, kun tänne tuli tyttö kysymään työpaikkaharjoittelu mahdollisuuksiaan. Aluksi sanoin kyllä, ettei me varmaan voida ottaa. Mutta sitten mietin, että toisaalta, miksi ei. Ei minulla ainakaan ole mitään sitä vastaan, että minulla olisi täällä kaveri pyörimässä. Otin siis yhteystiedot ylös ja lupasin kysyä ylemmältä taholta, mitä mieltä on.


[ 11:35 ]

Sain katsottua kaikki keksit läpi, laitettua hyllyyn tuoreemmat keksi ja laskettua ale-hinnan vanhentuville ja laitettua nekin fiksusti esille.Ja kasasin loput vanhentuvat tänne käden ulottuville, niin että lykkään esille lisää sitä mukaan, kuin edelliset menee. Näitä on kyllä aika surullisen paljon näitä keksejä...


[ 11:40 ]

Tein eilisen päiväkassatositteen ja päivitin pääkassakirjan.


[ 11:45 ]

Kävin laittamassa lounaan mikroon ja tarkastin sillä välin sähköpostin. Kaksi postia, joista toinen yritti myydä kovasti kahvinkeittimiä. No thanks, SPAM. Toinen taas oli liittyen siihen mate -juomaan.

Lähetin sähköpostia liittyen siihen työharjoitteluun ja tietenkin sillä välin oli tullut yksi roskaposti lisää. Dun dun duu.

Olisikohan jossain joku filtteri, mihin voisin lisätä niitä osoitteita sitä mukaan, kun sieltä tulee postia, niin ei ainakaan samasta rööristä tulisi enää.


[ 11:55 ]

Ainiin! Se minun lounas on vieläkin mikrossa!! Onneksi se mikro on semmoinen, että se pitää ilmeisesti lämpimänä, kun aika on mennyt umpeen. Ainakin se jää aina hurisemaan siihen asti, että avaa luukun.


[ 12:10 ]

Päivitin naamakirjaan meidän alennuskekseistä hienon mainoksen. Jee jee.


[ 13:10 ]

Nälkä. Kylmä. Nälkä. Hyrrr!

Jos vaikka keittäisi vettä ja tekisi kaakaota ja aloittaisi tekemään niitä uusia ohjeita kassan käyttöä varten.


[ 13:40 ]

Päivän ensimmäinen asiakas! Osti nivaskan suitsukkeita. Pitääpä käydä laittamassa uusia tilalle, muita varten.


[ 14:35 ]

Pääsin jo aika hyvin vauhtiin uuden ohjekirjan kanssa. Kesken kuvan editoimisen (*köh köh* Niin, Pain on tietenkin todella hyvä editointiohjelma edelleen...) tulikin asiakas, joka kyseli hennaväriä. No, pari pakettia meiltä vielä hyllystä löytyi, niin sinne ne molemmat asiakkaan mukana lähtikin. Pitänee tilata lisää.


[ 15:10 ]

Kaksi asiakasta. Toinen osti ruokosokeria ja toinen chilisuklaata.

Sähköpostiakin oli tullut siihen harjoittelijaan liittyen. Laitoin harjoittelijaehdokkaalle kyselyä eteen päin.

Sitten jatkoinkin ohjekirjan parissa.


[ 16:40 ]

Juuri kun olin käynyt laittamassa taas veden kiehumaan, niin sisään pamahti asiak- eikun kollega toi uudenvanhan tulostimen, jota pääsenkin pian testailemaan. Toivottavasti toimii, koska alkaa kerääntymään tulostettavat asiat pahasti. Sen lisäksi osti kolmet inkiväärikeksi -paketit. Jee!


[ 16:45 ]

Tehtyäni kaakaon, päättelin, että lattiat on hyvä pestä sillä. Ei kuitenkaan liikaa, muuten saattaa mennä vain sotkuksi. Joo'o, osa meni hameelle ja osa sosiaalitilojen lattialle. Ei muuta kuin putsausurakkaa vain ja takaisin ihmettelemään tulostinta. Kaakaon tarvitsee kuitenkin ensin jäähtyä. Olen meinaa sen verran monta kertaa polttanut kitalaen, että en mielelläni sitä toistaisi kovinkaan usein.


[ 17:10 ]

Jep jep, ajurit vain lataukseen. Ei muuten mitään, mutta kun täällä latausnopeus on kutakuinkin 20-10kt/s ja pitäisi 158.22Mt ladata... TAKES FOREVER! Jos ei muuta, niin jätän tyynesti yön ylitse latailemaan.

Pitäisi kai tehdä ohjekirja tämän tulostimen käyttöön.. Hmmmm.... Vielä kun edes itse osaisi. Haha!

Ainakin kopioiminen onnistui..... Se vain söi koko paperinivaskan kerralla sisään! HAHAHAHA!

Niin ja musta väri on loppu, eli kopiosta puuttui puolet asioista..


[ 17:25 ]

Lähetin sähköpostia eteen päin siitä musteesta ja tulostimen toimivuudesta.


[ 17:55 ]

TULEN HULLUKSI TÄMÄN AMAZING GRACE -BIISIN KANSSA! SE VAIN SOI JA SOI PÄÄSSÄ, EIKÄ LÄHDE POIS!

Taas sain itseni kiinni siitä, että hyräilin sitä ääneen. Toisaalta, tuossa aikaisemmin hyräilin kyllä Mörrimöykky tanssii -biisiä, kun sähläsin printterin kanssa.


[ 18:00 ]

Lukitsin kaupan oven. Kävin kastelemassa sen kukka-paran, jonka muistin vasta siinä vaiheessa, että se tarvitsi vettä.


[ 18:20 ]

Laskin kassan ja pistin päivän kuitin talteen huomista varten. Vaihtokolikoiden lisäksi, alkaa muuten klemmarit tätä menoa loppumaan (tai siis no, käytin jo viimeisen), vaikkei ehkä niitä tarvitsisi sillä tavalla käyttää, mutta kun kuitit on niin kiva pistää rullalle.

Kauppoja kohden lähtee kävelemään jääkalikka, joka ehkä sulaa taas joskus 23:00 aikoihin.

Piia the kauppias, kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti