perjantai 10. tammikuuta 2014

Viikon viimoinen päivä~

[ 10:55 ]

Oh gawd, I'm late... Postiluukulle pikapikaa. Pari kirjettä, wau. Ja samat mainokset edelleen pohjalla... Don't get it. No jaa, ehkä toiset ei vain välitä.

Takki naulakkoon, avaimet, kännykkä ja postit pöydälle.


[ 11:00 ]

Täh? Ai se on jo tasan.. Ovi auki. Ja sitten kesken kaiken tajuan, että rahat on laittamatta kassaan. *Facepalm* Kaikki menee sitten ilmeisesti tänään vähän takaperoisesti.


[ 11:10 ]

Aviomies soitteli ja kysyi, ollaanko menossa tänään töiden jälkeen uimaan. Ihan rehellisesti, en ole yhtään varma jaksanko. Aamu oli itsessään jo superhidas, vaikka menin nukkumaan jo 1:00! Edistystä hei. Kaipa sen näkee sitten päivän jälkeen, onko minusta räpiköimään. Niin siis, don't get me wrong here: Minä tykkään uimisesta.


[ 11:15 ]

Sähköpostissa oli viisi uutta sähköpostia ja yksikään ei ollut roskapostia! Wat is dis sorcery?

Pääsin kurkkimaan sitä eilistä omavalvontasuunnitelmaa taas, muokattuna. Oikeastaan kaikki mitä minä siihen sen perään vielä tein, oli pientä ulkonäkö twiikkausta. Fontin kokoa ja tekstin sijaintia. Nyt kaiken pitäisi olla periaatteessa kohdallaan. Enää puuttuu kokous ja hyväksyntä. Sitten se onkin valmis mapitettavaksi.


[ 11:40 ]

Oooh! Ensimmäinen asiakas tänään! Osti semmoisen isomman korin ja kaveriksi pienemmän. Kierteli vielä perään vähäsen, mutta mikään muu ei puhutellut kuitenkaan niin paljoa, että olisi tarttunut mukaan. Mutta kyllä varmasti niiden korien kanssa pääsee vielä pitkälle.


[ 11:55 ]

Tein lahjakorttien ostamiselle uuden kyltin. Edellinen ei oikein välttämättä saanut asiakasta kiinnostumaan ostamaan sellaista. Kun se oli periaatteessa siis vain isokokoinen vastaava lappu lahjakortista.

Täytyy sanoa, että haluaisin kovasti koristella ja tehdä hienoja kiekuroita ja muuta niihin lahjakortteihin.. Mutta niih, tiedä sitten. Ehkä ne on parempi antaa vain olla. Vaikka olisihan se kivaa ja hienoa, jos niissä olisi ihan pikkaisen jotain muutakin kuin vain tylsää printtiä.


[ 12:10 ]

Kylmä. Tiem for kaukau!

Niin ja siis elkää ymmärtäkö väärin. Minulla kyllä on lämpimästi päällä. Se on vain sitä, kun ei liiku, ei luo oikein lämpöä ja täällä auttamattomasti vetää. Semmoinen lisäpatteri pehvan taakse voisi olla aika bueno, heh.


[ 12:20 ]

Omia laskuja pitäisi kanssa koittaa maksella ja koska täällä ei ole tällä hetkellä muuta kuin aikaa, makselen niitä täällä ollessa. Eipä siinä olen kuin kolme laskua.


[ 12:30 ]

Asiakas! Ja onkin ilmeisesti yksi kollega. Osti suklaata ja sovittiin, että saa tulla koneensa kanssa tänne jossain välissä ihmettelemään. Laitetaan asiat kuntoon. Gmail kun on muuttanut liitetiedostot ihan erilaisiksi taas. Ymmärrän tuskan. Itsekin vielä vähän kujalla, mutta eiköhän se siitä selkiä.

Ennen kuin kerkesi edes karkaamaan eteen päin, tuli puhelua väliin. Ja ennen kuin ehdin edes puhelua lopettaa, tuli jälleen yksi asiakas! Hänelle menikin kisukukkaro ja saippua. Puheltiin hetki kuiteista ja siitä, miten sitä nykyään on tarjottava asiakkaalle joka kerta. Meillähän on täällä pieni roskis kassan vieressä, minne heittelen kuitteja sitä mukaan, kun asiakas ei sellaista halua mukaansa.


[ 12:51 ]

Tässä välissähän tietenkin nettipankki oli kirjautunut ulos, koska asiat jäi kesken.. Noh, ei voi mitään, uudelleen näpyttämään vain..

Ehkä pitäisi sittenkin hankkia se kännykällä toimiva nettipankki, missä pystyy lukemaan viivakoodin vain suoraan. Piip piip, done. Noh, ehkä. Tai sitten jätän sen aviomiehen iloksi ja tyrkkään hänelle kaikki maksettavat laskut. Paitsi että nytkin hän sysäsi sen minun huoleksi, koska on maksanut jo niin monet laskut. Hihi.


[ 12:55 ]

Se kaakao! Miten voikin olla niin tyhjä pää, että unohdan sen aina! Ei siinä, nyt se oli vielä ihan lämmintä ja juotavaa. Ei tarvinnut erikseen mikrottaa.


[ 13:00 ]

Irc liekeille taasen. Hiljaista. Lueskelen tässä samalla vähän eri lehtisiä ja koitan tulla ehkä astetta pätevämmäksi. Jos vaikka tietäisi oikeastikin tuotteista jotain. Muutakin kuin että joku saippua on saippuaa ja sitä käytetään pesemiseen. Hehe.


[ 13:05 ]

Tajusin sähköposteista erään jutun ja kirjoitin sen tiimoilta yhden viestin. Josko asiat selkiäisi sitten paremmin.


[ 13:10 ]

Asi-- Kollega. No mutta lähetinkin juuri hänelle sähköpostia! No jaa, sanoinpa nyt sitten samat asiat uudestaan. Tuskin se haittanee. Ja selvittelin siinä samalla sitten tuon yhden kirjeen kohtalon. JA opin jotain uutta:

Se, mikä nimi kirjeessä lukee ensin, saa oikeuden ensisijaisesti avata kirjeen. Eli koska kaupan nimi oli ensin ja vaikka alla on toinen nimi, niin saankin avata sen. Noh, rahastonhoitajallehan se menee eteen päin käsiteltäväksi. Täällä onkin sitten pari kirjettä odottamassa häntä.


[ 13:30 ]

Hotellihelpotus. Samalla oli helppo tunkea lounas mikroon ja pistää paahto päälle. Tomaattivuohenjuustokeittoa, nam nam!


[ 14:05 ]

Olen tutkiskellut saksankielistä sivustoa ja sen tuotteita, kun kerran sieltä olisi mahdollisuus tehdä jonkinlaista yhteistilausta. Ihan rehellisesti olen kuitenkin ihan kujalla, että tilataanko me nyt sieltä sitten kuitenkaan ja paljonka se nyt sitten kustantaisi ja onko siinä mitään järkeä jne. jne.

Ainakin itse olen löytänyt sieltä kaikenlaisuuksia, mitä voisin itselleni kyllä ottaa, mutta meneekö täällä muille asiakkaille kaupaksi? That's the real question.

Mitä ihmiset ylipäänsä tulee edes hakemaan täältä? Osa tulee hakemaan selkeästi ihan itselleen ennalta tuttuja elintarvikkeita, siis kahvia, sokeria, suolaa ja suklaata. Osa tulee katsomaan lahjoja, mitä meillä ei täällä ole loppujen lopuksi niin paljoa. Siis jos ei oteta huomioon lasten lahjoja, siis nukkeja, pillejä ja niin päin pois.

Laukkuja käydään välillä katsomassa. Tekstiilejä en ole nähnyt vielä kuin ehkä yhden ihmisen ostavan.

Mitä ihmiset noin niin kuin ihan oikeasti haluaa? Mietinpä vain.


[ 14:40 ]

Selailtuani vielä vähän lisää mahdollisia tilattavia tuotteita yhteistilaukseen, tajusin, että ne, mitkä minua ulkonäöllisesti kiinnosti, eivät olleetkaan reilun kaupan tuotteita. Ei siinä, sivuston saksankielisyys aiheutti jo hieman hämminkiä, mutta tajusin lopulta, mitkä merkkaukset tarkoitti mitäkin. Sääli kyllä sinänsä, koska siellä oli ihan kivan näköisiä juttuja, mitkä ehkä jopa myisi.. Tai minä ainakin olisin ostanut meille, hehe.


[ 14:45 ]

Asiakas! Joka kysyikin vain Voima-lehden.. Selevä.


[ 14:50 ]

Jäi lehden lukeminen sikseen, kun tulikin asiakas! Osti vähän narua, huulirasvan ja hedelmäpatukoita kolmin kappalein. Vähän perästä tuli kollega, joka karkasikin käymään vielä kukkakaupassa.


[ 15:10 ]

Johan tässä ehti nyt sitten purkamaan isoimmat ongelmat kollegan mietittäviksi. Itse karkaankin nyt viikonlopun viettoon!

Piia the kauppias, kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti