perjantai 31. tammikuuta 2014

Joko viikko päättyi? Oho..

Oletteko huomanneet, että kun seisotte punaisissa liikennevaloissa, joka sitten muuttuu vihreäksi, ensimmäinen askel on aina semmoinen pieni?


[ 10:55 ]

Postilaatikolla odotti kaksi kirjettä. Huu! Jännää. En edes jaksa avautua niistä mainoksista siellä pohjalla. Ei ne mihinkään ole kadonneet..

Aamurutiini kohdallaan: Valot päälle, kännykkä ja avaimet pöydälle (ja tänään myös kirjeet), takki ja muut ulkovaatteet takahuoneeseen. Lounas odottamaan, että minun on nälkä - tai tarpeeksi kylmä. Pohjakassan laskeminen. Tietokone päälle. Ready to roll.


[ 11:00 ]

Ja näin päivä pyörähti taas käyntiin. Ovet auki ja ei muuta kuin odottelemaan asiakkaita.


[ 11:10 ]

Niin ja koska niin pitkään on mennyt, että olen päässyt tekemään näitä päiväkassakuitteja loppuun (lue: tulostanut ja mapittanut), niin nyt pääsen vihdoinkin tekemään sen! Wohoo! Yksi stressitekijä vähemmän!


[ 12:10 ]

Puuh lääh, siinä oli paperihommat ja tulostimen kanssa ihmettely. Itsetuhoisesti kokeilin taas laittaa pinon paperia -> Tulostin nieli kaikki kerrallaan. Dun dun duu..

Nyt on ihan hyvä rako ottaa vähän lounasta. Sormet on jäässä ja jotain lämmitä olisi kiva pidellä.

Ja nyt kun vertaan, niin ehkä sen patterin paras paikka oli sittenkin tuolla pöydän ja seinän välissä, koska sieltä tuntuu puhaltavan kylmää koko aika.. Tai no.. Nyt kun aloin kädellä tunnustelemaan ilmaa.. Tuolta tulee jatkuvalla syötöllä kylmää viimaa "joka suunnasta"... Miten semmoista nyt sitten voisi hallita?

Paitsi kuin ehkä rakentamalla sen oven alle sen kunnollisen kynnyksen. Ainakin se auttaisi vähän. Niin ja tiivisteet voisi olla pop. Mutta sitten taitaa joutua koko ovi jo vaihtoon. En ole varma, riittäisikö, jos sinne tuulikaappiin laittaisi vielä kerroksen, kaksi lisää sitä mattoa. Kaipa silläkin saisi jonkin verran tukittua..


[ 12:40 ]

Availin posteja ja totesin että tänne kertyy hiljalleen pieni pinkka, jotka olisi menossa meidän taloudenhoitajalle. Soittelin asiasta hänelle.


[ 13:15 ]

Ehkä tämä patterin halailu on paras tapa pysyä lämpimänä loppujen lopuksi. Siis laitan patterin tähän tietokoneen ja tuolin väliin ja nostan jalat sen yli (ja jalat siis ovat tuolla pöydän vasemman reunan hyllyn sisällä), niin että se lämmittää jalkoja ja myös käsiä, kun kirjoittelen jotain koneella tai muuten vain pitelen käsiä siinä patterin yllä.


[ 13:30 ]

Kaksi roskapostia. Bleeh. Toisessa koitettiin kovasti myydä naamakirjan mainostamista mein sivuille, koska me tavoitetaan ainoastaan 16% tykkääjistä. Nii'in, koska naamakirja: "Maksa, niin me laitetaan sun viestit kaikille näkyviin - oo ilmanen, vain aktiiviset tykkääjät näkee sun postin. Hue hue hue." (Lähde.)

Puhumattakaan siitä, että epäilen koko sähköpostin olleen huijausta.


[ 13:50 ]

Laitoin teetä taas tulemaan. Jotain lämmintä juotavaa. Ajattelin nyt vihdoinkin lueskella tämän kollegan tuoman opinnäytetyön näyteikkunoista. Josko saisin sieltä ideoita ja muita.


[ 14:50 ]

Harrastin kevyttä salapoliisin työtä ja lähetin vihdoinkin sähköpostia tukkuliikkeeseen, jossa on tapahtunut omistajamuutoksia. Josko nyt selviäisi, saadaanko yhä sieltä kautta tilattua meidän tuotteita, vai joudutaanko järsimään näppejä.


[ 15:00 ]

Vahdin vaihto! Jee! Viikonloppu!

Käyn viemässä vain viimeisen ns. joulukoristeen pois, ennen kuin karkaan kotia kohde.

Piia the kauppias, kuittaa.

1 kommentti: