tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mihinkähän se päivä oikeastaan meni?

[ 10:55 ]

Sisäinen ääni motkottaa, että olen "aina myöhässä". Osoitin itselleni kelloa ja tuumasin: "Enpäs! Katso nyt! Ihan ajoissa olin taas!"

Kassa oli helppoa laittaa kuntoon, vaikka taas mietin, että kai pitäisi rikkoa vähän rahaa pienemmäksi, kun en eilen sitä tehnyt. Ehkä noilla nyt kuitenkin pärjätään. Jos vaikka tulisi asiakkaita, jotka maksaa isommilla seteleillä, niin on antaa vähän isompaa seteliä takaisinkin.


[ 11:00 ]

Oh! Työkokeilija oli hiipparoinut ovelle jossain välissä ihan huomaamatta. Tajusin vain, kun olin juuri menossa avaamaan ovea, että siellähän tuo. Hii! Ei tarvitse olla tänään yksin! Jee! Päästin sisään ja laitoin kukkasen, kisumaton ja rekin pihalle.


[ 11:35 ]

Olin hurja ja laitoin kokeilijan käymään pikkuostoksilla ja rikkomassa sitä rahaa. Sillä välin ryhdyin itse jatkamaan sen tilauslistan tekemistä.


[ 12:15 ]

HA! Muistinpas lähteä taas hakemaan lounasta! Kyllä tuo muistutus kännyssä on ihan korvaamattoman tärkeä!


[ 12:45 ]

Tuli tuttu asiakas kahden lapsensa kanssa käymään. Jalkapalloja tutkailivat. Lapset olisivat halunneet hakea pallonsa jostain isommasta marketista, mutta asiakas sanoi, että hän haluaa mielummin täältä jo pelkästään aatteen takia. Lopulta, kun pallon summaa laskettiin, niin jäikin eurosta vajaaksi. Niin ja pallon värin valinta oli kovin tarkkaa kahden sinisen välillä, joista toisessa oli syvempi ja tummempi sävy, joka myös pääsi valituksi. Lupasin pitää pallon heille varattuna tämän päivän.


[ 13:30 ]

Sieltähän he tulivatkin takaisin. Nyt on pallo saanut oikean omistajan.


[ Not sure ]

Niin. Täällä on käynyt välissä vissiin parikin asiakasta. Viimeisin osti tuulikellon ja oli itseasiasta tuosta meidän naapurista, kukkakaupalta.

Niin siis kun tänne tuli käymään ystävä ja hänen kanssaan juteltiin melkoinen tovi. Melkein kaupan sulkemiseen asti. Jopa työkokeilija ehti lähteä välissä kotiin.


[ 18:00 ]

Kamppeet sisään, ovi lukkoon ja kassa laskentaan. Päivä pulkkaan ja synttäreille!

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti