perjantai 4. heinäkuuta 2014

Päivän kohokohta? Lounas!

[ 10:55 ]

Olin sen verran ajoissa taas liikenteessä, että pääsin tutkimaan postilaatikon. Siellä oli yksi kirje lisää. Ja kasa näille muille. Ja se piirustus oli siellä sisällä vieläkin.

Kaupalla lykkäsin valot päälle ja laskin kassan. Kassa koneeseen ja..


[ 11:00 ]

..kaupan ovi auki. Rekki, kukkanen ja kisumatto paikoilleen ja ei muuta kuin viestiä eteen päin kirjeistä.


[ 11:10 ]

Niin ja koska ajattelin olla ahkera jo heti aamusta, hoidin paperihommat alta pois.


[ 11:45 ]

Tuli kaksi asiakasta. Ystävykset ilmeisesti. Kyseli toinen heistä shamppoota, jota oli ostanut joskus aikoinaan täältä. Turveshamppoota. No sitähän meiltä vielä löytyy onneksi hyllystä, niin oli mitä myydä. Toinen olisi hattua kovin tahtonut, mutta olikin liian pieni. Taitaa kyllä loput hatuista olla kaikille muille, paitsi lapsille, liian pieni. Shamppoota kysellyt ihastui ikkunakoriste-kukkasiin ja otti yhden itselleen. Sanoi, että peiliinsä ajatteli laittaa, kun se on kuulemma niin kovin ruma.

Kaupalle tuli vielä yksi asiakas. Katseli kovin kaikkea. Piti vain mennä palvelemaan sitten kuitenkin nämä kaksi ensin tullutta loppuun asti, kun he saivat ostoksensa tehtyä ja tämä samainen, joka oli jo pari muutakin asiaa napannut mukaansa, halusi vielä ottaa alesuklaalevyjä parit kappaleet. Näillä oli hyvä mennä.

Kolmantena kaupalle tullut kyseli sitten, näiden kahden mentyä, että oliko meillä kaakaota. Näytin hyllystä kaksi vaihtoehtoa. Tumma, jota pystyi itse sekoittaa sellaisessa suhteessa kuin tykkäsi ja sitten valmiina sekoituksena, niin ettei tarvitse kuin vesi tai maito lisätä. Asiakas halusi mielummin sen tumman paketin, niin saa sitten itse mitata sokerinsa siihen. Hyvä näin.


[ 12:20 ]

HYI ETTÄ! En tiedä kumpi noista autoista oli se, jonka pakokaasut tuli todella kitkerinä tänne kaupan sisälle asti, mutta YHHH!!!


[ 12:40 ]

Hups, se lounas.. Jos vaikka hakisin sitten kaupasta.


[ 13:00 ]

Stronk lounas me thinks.

[ 14:10 ]

Tuli ihana tuttu pariskunta käymään kaupalla. Ostivat taas hieman pikakahvia, yhden luomun ja yhden tavallisen. Sanoinkin, että nähdään taas, kun kaffe loppuu. Ja että kertovat sitten, mitä mieltä olivat siitä luomusta!

Tähän mennessä on tullut vasta yksi palaute siitä luomusta. Että kuulemma se ei ollut niin hyvää. Olisi todella hyvä kuulla muiltakin. Makuaisteja kun on kuitenkin moneen junaan.


[ 14:45 ]

Vaihtovuorolainen tulikin jo paikalle. No enää ei olekaan kuin vartti ja sitten pääsenkin livistämään viikonlopun viettoon!


[ 15:00 ]

Jotenkin ei yllättänyt, ettei tullut yhtään asiakasta tässä välissä.
Niin ja sotkin sitten minun vaaleat housut mansikalla.. Siinä on kyllä joku juttu, että AINA kun minulla on jotain vaaleaa päällä, onnistun juuri silloin pudottamaan syliini jotain, mikä värjää taatusti.. Lahjakasta toimintaa.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti