tiistai 29. heinäkuuta 2014

Viimeinen tiistai

[ 10:50 ]

Mikään ei tunnu niin hyvältä, kuin olla ajoissa kaupalla. Ehdin postitkin käydä kurkkaamassa. Eipä siellä ollut kuin mainos meille. Niin ja huomasin, että se toinen firma oli napannut postinsa sen mainoslehden sisästä, minne niitä olin hiljalleen laittanut. Voisi ottaa sen mainoslehtensäkin. Ihan oikeasti. Onneksi ei tarvitse enää sitä postilaatikkoa miettiä kohta enää ollenkaan..

Kaupalla laitoin valot päälle heti kun menin sisään. Eipähän unohdu laittaa tällä kertaa! Hah! Pohjakassan kävin läpitte ja täsmäsihän se. Ei muuta kuin kassakoneen syövereihin odottamaan asiakkaita.

Työharjoittelijankin päästin sisälle.


[ 11:00 ]

Harjoittelija hoiti jälleen avaamisen. Rekki, kukkanen ja kisumatto pihalle. Etuovi auki, sisäovi kiinni. Pysyy kuuma ilma suunnilleen ulkona.

Käytiin sitten vähän läpi, että mitä pitäisi tämän päivän aikana tehdä. Alkaa aika käymään omalta osalta vähiin noin niin kuin oikeastikin.


[ 11:45 ]

Me paistutaan tänne kuumuuteen...


[ 12:10 ]

Tuli ensimmäinen asiakas. Osti huolinukkeja kahdet paketit ja rannekorun.


[ 12:55 ]

Asiakas tuli ja kyseli Neem-saippuaa. Kyllähän meiltä löytyy! Kertoi että se olisi hyvä ihottumalle. Osti myös kortin vielä siihen päälle.


[ 13:20 ]

Kollega tuli pyörähtämään kaupalle ja osti sokeria. Tapasipa tulevan kauppiaankin siinä samalla.


[ 13:25 ]

Hyvä kun ehti istahtaa alas, kun tuli jälleen asiakas. Pieni punainen jalkapallo lähti hänen mukanaan.


[ 14:10 ]

Hiii! Vanha tuttu harjoittelija, joka läksi kesälomille tuli käymään kaupalla! Jee!


[ 14:20 ]

Tuli tuttu asiakaspariskunta käymään. Ostivat pikakahvia pari pussillista. Toivottelin, että jaksavat tässä kuumuudessa. Nauroivat, että afrikassakaan ei ollut näin kuuma, kun oli siellä käymässä viimeksi. Haha!


[ 14:35 ]


Huijaussähköpostit ovat parhaita:


En ole ikinä itse saanut tällaista, mutta nytpä tuli kaupalle. Google translate tai Bing! translate on vahvana tämän sähköpostin kanssa. Ahihihi!


[ 14:45 ]

Jos vaikka sitä lounasta.. Hups!


[ 16:20 ]

Jeeeeeeeeeeeeeee! Hyvä kaveri tuli käymään! Ja toi MEHUJÄÄT meille! JEEEEEEEEEEEE!


[ 16:40 ]

Kollega tuli pyörähtämään tänne juuri kesken lattialla istuskelusession (juteltiin siis edelleen täällä samaisen kaverin kanssa). Tuli hakemaan makeaa ja osti appelsiinisuklaapatukan ja Dubble -patukan. Saksanpähkinäpussikin lähti mukaan. Juteltiin siinä vielä hetkinen, ennen kuin hän sitten lähti nauttimaan herkuistaan.


[ 17:45 ]

Asiakas tuli kyselemään universal stonea. No löytyyhän meiltä vielä toistaisesti hyllystä. Sellainen sitten lähti hänen mukaansa. Kyseli vielä pojalle lahjaa ja esittelin sitten sorminuket ja asiakas huomasikin sitten siihen perään säästölippaat ja ihastui niihin. Sitten hän totesi, ettei hänen käteisensä riitä enää kyllä sellaisen ostoon. Sanoi palaavansa vielä toiste.


[ 18:00 ]

Päivä on taas pulkassa. Kaikki ulkokamppeet tuotu sisälle ja kassa rupsuttamassa kuittia.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti