perjantai 25. heinäkuuta 2014

Viikko pulkassa

[ 11:00 ]

IIIIH! MYÖHÄSSÄ! Olenpa taas tosi hyvä esimerkki.. Onneksi sentään työharjoittelija oli ajoissa. Hävettää silti kyllä.

Ei auttanut kuin avata äkkiä kauppa, mutta sehän meni nopeaan, kun oli kaksi hääräämässä samaa aikaa.


[ 11:10 ]

Paperihommatkin on tullut tehtyä kuntoon ja nyt on hyvä keskittyä paahtumaan kuumuuteen ja toivomaan, että asiakkaitakin EHKÄ tänne eksyisi. Vaikka jotain virvoittavaa hakemaan.


[ 11:40 ]

Jee! Ensimmäinen asiakas. Kahvia tuli ostamaan ja tummaa africafea lähtikin hänen mukaansa. Kaveriksi sitten tuli vielä levy suklaata. Tällä olikin hyvä aloittaa päivä.


[ 12:45 ]

Noniin! Toinen asiakas. Tiskiainetta tuli ostamaan ja kun oli maksanut, kysyi vielä vihreästä teestä, että oliko meillä muuta kuin pelkkää pussiteetä. Onhan meillä ja yksi paketti perus vihreää teetä tuli vielä lisäksi.

Lopulta saatiin myös näyteikkunat valmiiksi ja uusittua:
Ja ehkä erityisesti tärkeinpänä juurikin tämä:
[ 12:50 ]

Jee! Työkokeilijakin tuli paikalle! Eilen vähän pohdittiin, että tulooko enää ollenkaan, mutta tulihan hän sitten tänään vielä viimoisen kerran!


[ 14:50 ]

Tässä välissä on ehtinyt kokeilija käydä Kelassa, kollega pyörähtänyt ja lounastakin on kokeilija hakenut. Itse vähän unohdin ja ei tämä harjoittelijakaan kovinkaan nälkäiseltä ole vaikuttanut. Hups heijaa vain. Kaipa sitä voi kohta käydä hakemassa jotain syötävääkin, työpäivän päätyttyä, niin pääsee riekkumaan sitten RopeConin puolelle energisenä ja virkkuna.

..mutta missä meidän asiakkaat ovat oikein piilossa?


[ 15:00 ]

Jeps jeps, kollega tuli ja päästään karkaamaan harjoittelijan kanssa viikonlopun viettoon.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti