perjantai 11. heinäkuuta 2014

Voi olla kuuma ja sitten voi olla tulikuuma

[ 11:05 ]

WHAT?! Kuvittelin olleeni ajoissa ja kävin katsomassa postinkin ihan kaikessa rauhassa! Enpä näemmä ollutkaan! Puuhlääh! Äkkiä kassa kuntoon, ovi auki ja rekki, kukka ja kisumatto pihalle! VALOT! IIH!


[ 11:10 ]

Paperihommat taas kuosissa, kun on päiväkassatosite tehtynä ja pääkassa päivitetty.


[ 11:20 ]

Kollega tuli kaupalla pyörähtämään. Juteltiin vähän kaupan asioita ja lykkäsin postia mukaan eräälle toiselle kollegalle.


[ 11:35 ]

Postit tulivatkin takaisin. Ne ovatkin menossa varainhoitajalle. Pankissa vain ei tajuta millään, että varainhoitaja on vaihtunut vuosia sitten. Tsot tsot.


[ 12:55 ]

Jee! Työkokeilija tuli!


[ 13:30 ]

Ainiin! Lounasta! Ahihi!


[ 13:40 ]

Ihmettelin, miksi mikro ei sanonut "plim". Siellä se oli onnellisesti jumissa 2min kohdalla, mihin sen olin alun alkaenkin säätänyt. Sammutin mikron ja menin nostamaan kupua. Lopputulos: Sain kuumat höyryt ja kuvun "katossa" olevat kiehuvan kuumat vesitipat sormille. Nyt uitan sitten etu- ja keskisormea viileässä vedessä. Helakan punaiset ne oli, mutta ilmeisesti säästyn rakkuloilta.


[ 13:45 ]

Tuli asiakaspariskunta. Suitsukkeita erityisesti kaipasivat. Kaksi peinempää ja yksi isompi paketti täytti tuoksukriteerit. Toinen asiakkaista huomasi huolinuket ja kysyi, että "Tuleeko neulat mukana". Nauroin ja sanoin, että niillä on kyllä pikkaisen eri käyttötarkoitus oikeasti. Suitsukkeita valinnut asiakas kertoi saaneensa niitä joskus lahjaksi.


[ 14:25 ]

Jee! Asiakas tuli kyselemään konetiskiainetabletteja. Sanoin, ettei meillä juuri nyt ole niitä, mutta tilauksessa on. Osti sitten pussin Cultura-kahvia ja Haiti-kahvin kaveriksi.


[ 14:30 ]

Työkokeilija sai vähän tekemistä, kun pääsi hintalappuja lätkimään muutamiin tuotteisiin. Aika nopeasti se tekeminen kyllä loppui. Ei ollut montaa pussia, mistä hinta puuttui.


[ 15:00 ]

Jaa'a, vaihtovuorolaista ei kuulu.. Olisi ihan kiva päästä viikonlopun viettoon.


[ 15:05 ]

Kollegalle hälyytetty, että nyt on kadoksissa vaihtovuorolainen, enkä saa kiinni puhelimitse. Tulee sitten kun vain pääsee sijaiseksi. Itse laitan nyt pillit pussiin valmiiksi, että pääsen karkaamaan mahdollisimman pian.

Ja toivon todella, TODELLA hartaasti, ettei sakkoyllätys odota ikkunassa..

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti