torstai 10. heinäkuuta 2014

Miksi niin hiljaista?

[ 10:50 ]

Aaah! Ihanaa olla ajoissa! Postilaatikolla ei ollut mitään uutta. Päästyäni kaupalle, laskin kassan heti alkuunsa kuntoon. Kurkkasin nopeasti torilta tulleet tavarat ja myynnin ja totesin, että vähän on hiljaista sielläkin ollut, vaikka muutamat tuotteet tulikin myytyä.


[ 11:00 ]

Ovi auki, rekki, kukkanen ja kisumatto pihalle. Olin juuri menossa laittamaan valoja päälle, kun työkokeilija tuli kaupalle. Jee! Ei tarvitse koko päivää olla yksin!


[ 11:10 ]

Aloitin tyhjentämään laatikoita, kun kaupalle tulikin asiakas. Kyseli kivestä kaiverretusta korusta, että tarkoittiko sen symboli jotain erityistä. Sen lapun perusteella, mikä meillä tuolla on, niin siinä ei ainakaan sanottu mitään. Asiakas sanoi, että hänellä on kyllä oikeastaan tällä hetkellä kiire, mutta että tulisi vielä joku päivä uudestaan. Ei muuta kuin tervetuloa vain!


[ 11:15 ]

Tehtiinkin sitten työjako. Kokeilija jatkoi tyhjentämistä, kun itse aloin tekemään paperihommia. Tilauksetkin pitäisi saada loppuun. Ehkä se on vain pakko jättää osa tilauksien suunnitteluista siihen hetkeen, kun ylipäänsä tiedetään, ollaanko tekemässä yhteistilausta. Mistä tulikin mieleen, että piti sen tiimoilta kirjoitella sähköpostia.. Kaikkea pitää muistaa tehdä.. Puuhlääh!


[ 12:35 ]

Lounasta hakemaan. Kauppa kiinni siksi aikaa.


[ 14:30 ]

Nyyh, sinne karkasi kokeilija ja näin minä jäin tänne taas yksikseni.

Itseasiassa unohdinkin kirjoittaa että vähän aikaa sitten täällä kävi varainhoitajan apuri hakemassa postit.


[ 14:45 ]

Jee! Asiakas! Tuli ihan kyselemään kisumattoja! Sanoi, että lahjaksi olisi ostamassa. Kokeili, paljonko painaa ja että saisiko kuljetettua. Sitten totesi, ettei ole rahaa mukana, mutta että on iloinen, että niitä mattoja vielä on.

Nyyh.. Ei tule nollapäivää, kun kokeilija osti itselleen suklaata, mutta ihan varsinaisten asiakkaiden toimesta täällä ei kyllä ole ostanut kukaan mitään..


[ 15:05 ]

Tuli tuttu vakioasiakas. Luomumakukahvipussin päätti kokeeksi ottaa, luomupikakahvipussikin lähti mukaan, eikä inkiväärikeksejä voinut jättää hyllylle, vaan otti pari pakettia niitäkin. Vähän hävetti, kun kännykkä soi iloisesti taustalla, mutta asiakasta on palveltava ja silloin kännykkä saa soida taustalla niin paljon kuin lystää. Ehdin aina soittamaan takaisin.


[ 16:20 ]

Tuli vapaaehtoistyöntekijä asiakkaan ominaisuudessa kaupalla käymään. Sanoi, että haluaa yllätyksen ostaa ystävänsä mökille. Noh, ehkä sitten yllätyksen vuoksi jätän mainitsematta, mitä osti. En kuitenkaan tiedä, josko sattuu lukemaan tätä blogia ja pilaankin yllätyksen!


[ 16:35 ]

Tuli asiakas, joka lähinnä katseli vain ja teki vähän suunnitelmia. Oli kuulemma juuri muuttanut uuteen asuntoon ja kaipaili sinne vähän kaikkea kivaa. Suitsukkeita kuulemma ainakin aikoo tulla hakemaan. Ehkä lasin alustoja myös. Palaa taas toisena päivänä.


[ 18:00 ]

Das superlista of tilausness on lähetetty. Kämmättyäni ja unohdettuani ensin lähettää koko listan.

Oli kyllä taas niin hiljainen päivä, että huh huh... Onneksi ei kuitenkaan tälläkään kertaa tullut nollapäivää!

Kamppeet sisään, ovi kiinni, kassa laskentaan, valot kiinni, ovi takalukkoon ja päivä olisi niin kuin taas siinä.

Hyi että, kun on närästänyt melkein koko päivän.. Miksen ottanut Rennietä mukaan.. Nyyh.

Piia the kauppias, kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti